Primer pla d'Olga Moreno

Olga Moreno fa el pas definitiu per a venjar-se d'Antonio David Flores

Olga Moreno ha pres una decisió que ningú esperava

La situació entre Olga Moreno i Antonio David Flores és delicada. La parella, que es prometia amor etern i feia més de 20 anys que estava unida, ha acabat fatal.

L'exguàrdia civil va confirmar la ruptura en una connexió en directe durant 'El programa de Ana Rosa'. «Si tenien com a objectiu destruir el matrimoni, ho han aconseguit», assegurava.

Antonio David i Olga Moreno no tenen intenció de separar-se
Olga Moreno i Antonio David Flores van trencar a finals de l'any passat. | GTRES

Ara cadascú viu la seva vida. Encara que han protagonitzat més d'una trobada de matinada a la casa que compartien a Màlaga, el matrimoni és insalvable.

Les vides per separat d'Antonio David i Olga Moreno

Ara, l'exparella porta un ritme de vida diferent. Després del seu adeu definitiu de 'Sálvame' i d'amagar-se durant setmanes a casa, Antonio David ha optat per donar la cara públicament. I ho ha fet a través del seu canal de Youtube.

Allà, el pare de Rocío Flores intenta desmuntar a Rocío Carrasco. Afirma que les mentides formen part de Rociíto i res del que faci no és amb bones intencions.

Antonio David va assegurar en vídeo que el concert que Carrasco va dur a terme al Wizink Center en honor a Rocío Jurado era una estafa.

Mentrestant, Olga Moreno ha preferit desintoxicar-se de tot això. Feia anys que l'empresària donava suport a qui era el seu marit, però ja no en vol saber res.

Imatge d'Olga Moreno plorant durant la seva participació a Supervivientes
Després de guanyar 'Supervivientes', Olga Moreno no ha tornat a trepitjar un plató de televisió. | Mediaset 

Des que va guanyar 'Supervivientes', no se l'ha tornat a veure a la televisió i, de moment, prefereix estar en un segon pla. La seva vida, així com el seu estat d'ànim, és ara una incògnita.

Almenys fins fa unes hores, quan Olga Moreno ha pres una decisió que molts qualifiquen de «patada» cap a Antonio David.

Olga Moreno es venja d'Antonio David

Per a molts, la guerra entre Olga Moreno i Antonio David ha començat. Per a altres, simplement és un pas endavant de l'empresària. De què es tracta?

Amb el suport de Rocío Flores, Olga Moreno ha creat el seu propi compte d'Instagram. L'empresària ja en tenia un, on penjava contingut exclusiu de la botiga de roba que té a Màlaga.

Però aquest cop es tracta d'un perfil diferent. Convençuda per la jove Rocío, Olga ja ha publicat diverses fotografies i vídeos que no han fet més que incendiar Antonio David.

El perfil d'Olga Moreno

La primera imatge que Olga Moreno va penjar ha estat especial. La instantània mostrava un moment en què Olga i Rocío passejaven juntes pels carrers de Madrid.

Una fotografia que demostra la bona relació que tenen totes dues malgrat la ruptura de l'empresària amb Antonio David. Però la cosa no ha quedat aquí.

Anant per feina, i amb més de 60.000 seguidors, Olga Moreno publicava un vídeo de festa amb les amigues. En ell, una de les seves amistats canta a càmera: «No fuiste tú, fue ella quien te dejó». Seguidament, Olga Moreno afirma: «Es lo que hay».

La incògnita

De moment, Antonio David no ha respost les indirectes d'Olga, encara que tampoc no s'espera que ho faci. El respecte de l'exmatrimoni està per sobre de qualsevol cosa.

Tot i això, hi ha hagut un altre detall que no ha passat desapercebut i que ha cridat molt l'atenció dels seguidors. Es tracta d'un comentari a la primera fotografia d'Olga amb Rocío que ha suscitat sospites.

Unes paraules per part de Manuel Bedmar, l'exparella de Rocío Flores, han trencat tots els esquemes del món del cor. La parella s'ha donat una segona oportunitat?

Imatge de Rocío Flores i el seu xicot Manuel Bedmar
Manuel Bedmar i Rocío Flores, fent-se una fotografia. | Instagram 

Molts coincideixen que el nou perfil d'Olga Moreno no ha fet més que tornar a posar la família a la primera fila del focus mediàtic.