Primer pla de Laura Sánchez.

Laura Sánchez es trenca en confessar la seva malaltia

Laura Sánchez revela que li van detectar la malaltia després de separar-se

Laura Sánchez ha volgut revelar un problema de salut que pateix des de fa temps. Li van diagnosticar el 2009, després de mantenir una dura batalla judicial amb Aitor Ocio per la custòdia de la seva filla. Aquell procés li va acabar passant factura, com ella confirma.

Molt poques vegades ha parlat sobre l'assumpte i sempre ha intentat portar-lo amb molt d'hermetisme, preocupada sobretot pel benestar de la nena. Les ferides d'aquella guerra es van anar tancant, encara que les cicatrius es mantindran per sempre al seu cos.

En aquell procés legal contra l'exfutbolista, Laura Sánchez va perdre la tutela de la filla, cosa que la va privar del que més s'estimava. Una època que recorda amb molt de dolor i que li va deixar seqüeles importants a la salut.

«No es pot separar una mare d'una filla, ni tampoc un pare d'una filla», explica. El temps ha aconseguit reconduir la situació. Revela que va aconseguir perdonar el pare de la seva filla, però no oblida tot allò que li va provocar aquell enfrontament.

Li van diagnosticar un problema de diabetis que van vincular de manera directa amb «la situació emocional tan complicada» que patia. Aclaria que és una «malaltia que, majoritàriament a aquestes edats, debuta per estrès emocional», explica. A més, no tenia «antecedents familiars», per la qual cosa resultava més preocupant.

Laura Sánchez a la presentació de Ferrero Rocher i Raffaello.
Laura Sánchez pateix diabetis.   | Europa Press 

La model està centrada en la seva vida personal. La seva prioritat més gran en aquests moments és la seva filla Naia, amb qui manté una estreta relació. De fet, compta amb el seu suport per a tot.

L'únic que sol·licita és que«tot segueixi així i jo m'encarrego d'això. Tinc el suport de David, de la meva filla, de la meva família, dels meus amics, de la meva feina i de mi mateixa», assenyala orgullosa. Malgrat tot, està més forta que mai i res no aconsegueix aturar-la.

Val a dir que Laura Sánchez no va estar sola durant aquest procés tan delicat. No només va comptar amb la col·laboració de la seva parella, que sempre l'ha acompanyat en els moments més complicats. També es va posar a les mans de professionals per millorar el seu estat.

«El dia més feliç del mes és quan vaig al psicòleg. Animo i crec que hauria de ser obligatori, et trobis malament o et trobis bé», recomana. D'aquesta manera, es converteix en una famosa nova que mostra els beneficis de posar-se en mans d'especialistes en salut mental.

Això us ha ajudat a afrontar la vida d'una altra manera, amb molt més optimisme. Es pot dir que la model ha recuperat el somriure, i el seu xicot hi té gran part de culpa.

Laura Sánchez, cada dia més enamorada de David

Laura Sánchez ha trobat la felicitat al costat de David Ascanio. «Són molts anys ja i ens coneixem molt bé», apunta. Creu que gran part de l'èxit de la relació és que «no ens veiem cada dia».

Per això, intenten treure el màxim partit possible als «dies que estem junts i per a què discutirem», es pregunta. Dona les claus per seguir estimant una persona després de tant de temps.

Laura Sánchez, amb rostre seriós.
Laura parla obertament sobre el seu passat. | GTRES 

Si escau, el secret resideix en «l'amor, el respecte, l'admiració i la paciència, i no fer drames de les coses», afegeix. Sempre que pot es desfà en elogis cap a David. Va ser l'home que li va fer recuperar el somriure al seu dia.

Laura Sánchez és molt feliç amb la seva vida actual, encara que sempre recorda el trist episodi que va patir després de separar-se d'Ocio. Allunyar-se de la seva filla va suposar un cop dur del que va trigar a refer-se.