Sara Montiel i el seu fill, Zeus Montiel

El fill de Sara Montiel descobreix que podria tenir una germana secreta

Sara Montiel, si fos cert, hauria tingut una filla amb un famós actor

Sara Montiel està de màxima actualitat en aquests moments perquè ara es compliran deu anys de la seva mort. Precisament per aquest motiu fa uns dies vam saber que els seus dos fills estaven organitzant un homenatge a l'actriu.

No obstant això, més enllà del record de Sara Montiel després d'una dècada sense ella, el seu nom ha tornat a cobrar protagonisme per una altra raó. En concret, perquè a Mèxic ha aparegut públicament una dona que diu que és la filla de la manxega. Ha revelat que és fruit d'un idil·li de Sara Montiel amb un reconegut actor, cosa que la faria germana dels fills de la intèrpret.

Sara Montiel, mare d'una altra filla?

L'actriu d'El último cuplé sabem que durant gran part de la seva vida va intentar tenir fills biològics, però no ho va poder aconseguir. Com que ella va reconèixer en vida, va patir “edema de Kron”. Una malaltia que li va provocar més de nou avortaments.

Per aquesta circumstància, i desitjosa de ser mare, Sara Montiel va adoptar dos petits amb el seu marit, Pepe Tous. I aquests són els que actualment coneixem com els seus fills.

Foto de Sara Montiel i Pepe Tous
Sara Montiel va adoptar els seus dos fills amb Pepe Tous | GTRES

Tot i això, en els últims dies s'ha considerat la possibilitat que l'actriu sí que tingués descendència biològica. I és que a Mèxic ha aparegut una dona anomenada Maria afirmant públicament que és filla de la manxega. Dona que ha donat diversos detalls dels seus orígens.

Com recull Informalia, aquesta ciutadana ha arribat a manifestar que va ser fruit de l'amor de l'espanyola amb el cantant mexicà Pedro Infante. És més, ha exposat que aquest li va lliurar de petita una polsera d'or que tenia gravada la paraula “Saritíssima”.

Pedro Infante i Sara Montiel
Sara Montiel hauria estat mare amb Pedro Infante, segons la suposada filla | Xarxes Socials

La manca de credibilitat de la suposada filla de Sara Montiel

Sara Montiel ha tornat al 'candelero' després de morta per aquesta presumpta filla secreta. Però ningú no ha donat credibilitat a la història, ja que no ha aportat proves i ni tan sols hi ha una semblança física que pugui recolzar-la.

A més, no hi ha res que acrediti que Sara i Pedro van ser alguna cosa més que amics. Quan van treballar en tres pel·lícules junts, ell estava casat amb la seva segona esposa, Irma Dorantes, i ja era pare de set fills.

Tot i que sembla que ningú confia en el que ha explicat Maria, sí que ha generat enrenou l'idil·li del qual diu que és fruit. Tant a Espanya com a Mèxic ha sorgit un debat sobre si aquells dos van viure un idil·li o no.

Sara Montiel
La vida amorosa de Sara Montiel ha tornat a cobrar actualitat | EuropaPress

D'una banda, hi ha els que neguen rotundament el mateix dient que els suposats amants no queien bé. Indiquen que Sara Montiel no aguantava l'olor que desprenia Infante i que aquest no suportava la presumpta halitosi de l'espanyola.

D'altra banda, hi ha els que sí que creuen que van viure un curt romanç, que sempre van mantenir en secret.

Això sí, dins dels que opinen que va sorgir la passió, hi ha dos grups. Al primer hi ha els que afirmen que fruit d'aquest amor va néixer un nadó que va morir al part. I al segon es troben els que consideren que la criatura va viure i que la van donar en adopció.

Adopció que els hauria portat a lliurar el nen a una parella espanyola per dos motius. Segons sospiten, perquè Pedro no volia trencar el matrimoni i perquè Sara no estava disposada a veure frenada la seva meteòrica carrera.

Montiel va tenir una vida atzarosa sentimental i sempre han existit moltes especulacions al voltant de la mateixa. I ara, després de morta, continua donant del que parlar amb rumors sobre una suposada maternitat biològica. Per ara, tot són conjectures sense fonament ni proves.

Thais i Zeus Tous
Sara Montiel, de moment, sabem que només va tenir els fills reconeguts | EuropaPress

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!