Ana María Aldón

La filla d'Ana María Aldón confirma la pitjor notícia en assabentar-se de la malaltia

Ana María Aldón no està passant per un bon moment personal

La filla d'Ana María Aldón per fi s'ha pronunciat sobre les últimes declaracions que va fer la seva mare al programa Fiesta. Encara que està molt preocupada per ella, Gema no ha tingut cap problema per confirmar la pitjor de les notícies sobre el seu problema de salut.

El diumenge 11 de desembre l'exconcursant de Supervivientes va viure un dels moments més traumàtics de tota la seva carrera televisiva després de veure les primeres i esquinçadores imatges de la sessió d'hipnosi. Entre altres coses, Ana María Aldón va revelar alguns dels episodis més durs de la seva vida, com ara els maltractaments que va patir per part del seu pare.

No obstant això, sens dubte, el que més va cridar l'atenció van ser els records que guarda del part de Gema. Fins ara, l'exdona d'Ortega Cano no n'havia parlat en públic. Tal com va explicar la col·laboradora, l'arribada al món de la filla va estar marcada per la soledat.

«Aquest va ser un altre trauma molt gran, perquè jo vaig esperar tota la nit que vingués algú a veure'm. La meva mare, les meves germanes… esperava que algú entrés per la porta. Tenia 17 anys», va assegurar Ana María Aldón, abans de confirmar que la van deixar sola «cadascú pels seus motius». «A la meva mare estic segura que li hauria agradat estar al meu costat, però el meu pare vivia llavors», va lamentar la dissenyadora de moda a continuació.

Ana Maria Aldón de hipnosi a 'Fiesta'
La col·laboradora s'emociona en veure les seves imatges. | Telecinco

Tanmateix, el moment més impactant va arribar quan la tertuliana va relatar tots els detalls del seu part. «Recordo el dolor, la sang… […] Vaig estar tota la nit desperta esperant la meva filla, però no venia i no me la portaven. Em va dir la doctora que no sabia si Gema sobreviuria».

Ara, i després que Ana María Aldón ha confessat que «no li ho havia explicat a Gema», la tanatopràctica s'ha pronunciat sobre això i ha confirmat els pitjors presagis sobre el seu estat de salut.

Ana María Aldón ho va passar molt malament al part

Després de les darreres declaracions d'Ana María Aldón a Fiesta, moltes persones s'han volgut pronunciar sobre això. Un dels primers a sortir públicament a opinar sobre les paraules de la televisiva va ser Ortega Cano. Segons sembla, el torero no estaria d'acord amb les paraules que la seva exdona li va dedicar aquell dia.

Tal com va relatar la mare de Gema, amb el naixement del seu segon fill, una altra vegada es va tornar a veure «sola amb un fill». «El meu nen tenia un any quan el seu pare era a Saragossa», va apuntar aquell dia.

Gema Aldón
La filla d'Ana María s'hi pronuncia. | TELECINCO

Ara, la filla gran d'Ana María Aldón ha volgut trencar el silenci per comentar l'última intervenció televisiva de la seva mare. Després d'escoltar aquestes declaracions dures, el programa Sálvame va tenir l'oportunitat de parlar amb Gema Aldón. «Hi havia moltes coses que no sabia. Em quedo freda, malament. Jo sabia que la meva mare havia tingut una infància molt dura, que el meu part va ser molt dur, que jo estava molt malament…», va relatar la noia, abans de confirmar que no sabia que el seu pare «hi va ser present al part».

A Gema li fa mal «allò que explica i com ho explica», ja que ara és conscient que el seu part no va haver de ser gens fàcil per a ella. Tal com va relatar Ana María Aldón, la vida del seu bebè va estar en perill a causa d'una inesperada malaltia al cor. Per això, per a la tanatopràctica, assabentar-se de tots aquests detalls a través de la pantalla petita ha estat una experiència d'allò més traumàtica. No obstant això, no li ho retreu perquè és conscient que la seva mare està passant per «un moment psicològic» delicat.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp