Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Lydia Lozano.

Lydia Lozano i el sou amb què paga la seva luxosa casa a Madrid

Lydia Lozano ha aconseguit una gran fortuna gràcies al seu treball

Lydia Lozano és, certament, una de les periodistes del cor més veteranes que hi ha al panorama televisiu. La col·laboradora fa dècades que està vinculada al món de la televisió i s'ha convertit en una de les figures més reconegudes de la pantalla petita.

La popular periodista ha col·laborat en alguns dels programes sobre crònica social més importants dels darrers anys, però, sens dubte, el programa que li ho ha donat tot ha estat SálvameLa col·laboradora hi és des que va començar el programa, ja fa tretze anys, per la qual cosa ha esdevingut una de les més estimades i respectades pel públic.

Lydia Lozano i el seu gran patrimoni

Cada any que treballa als mitjans de comunicació s'ha traduït també en grans beneficis econòmics. N'és una prova la luxosa casa que té al popular barri de Chamartín, on resideix al costat del seu marit, Charly.

L'immoble en qüestió compta amb 236 metres quadrats i un petit jardí de 30 metres, on la periodista gaudeix sovint amb el seu gos Bali. A més, la casa té una piscina, on la parella es refugia durant els calorosos dies d'estiu. El marit de Lydia és arquitecte, així que no hi ha dubte que hauran creat la llar dels seus somnis.

Malgrat viure en un dels barris més populars i exclusius de Madrid, la col·laboradora sempre intenta passar totalment desapercebuda al veïnat. Lydia sempre ha intentat mantenir casa seva lluny de l'ull públic, ni tan sols al programa Mi casa es la tuya va mostrar la seva luxosa llar. Per mantenir una casa d'aquestes característiques, la periodista ha de tenir un gran nivell de treball. De fet, durant els darrers anys la col·laboradora ha sabut molt bé com explotar la seva imatge.

Façana de la casa de Lydia Lozano
Aquesta és la casa luxosa de Lydia, on viu amb el seu marit. | TELECINCO - SÁLVAME

Tot i que la televisió va disparar la popularitat de la periodista, Lydia ha buscat nous horitzons que li han donat molts beneficis econòmics. Lydia no té cap problema a exposar-se davant els mitjans i, sobretot, a treure partit a la seva aclaparadora personalitat i imatge.

Des de fa uns anys, la col·laboradora ha començat a vincular-se a marques importants, on ha trobat un bon filó per a la seva economia. La periodista estira la seva gran popularitat i la seva capacitat per moure les masses i és imatge de moltes marques.

Així, el darrer dijous va tenir un esdeveniment a Sevilla de la marca Koker. Lydia va mostrar tot el seu potencial posant davant les càmeres al 'photocall'. A més, les peces que llueix a Sálvame són col·laboracions amb altres marques. Per tant, tots aquests ingressos extres permeten a la col·laboradora portar el tren de vida que li agrada. Això sí, tot gràcies a l'esforç i al treball dur.

Lydia Lozano
Lydia Lozano ha dedicat tota una vida als mitjans de comunicació. | GTRES

Lydia Lozano al centre de la polèmica per les seves paraules

Si hi ha alguna cosa que és clara és que Lydia Lozano mai passa desapercebuda. La periodista no té problemes a mostrar la seva opinió i defensar-la a mort si cal. Això mateix va passar la darrera tarda amb l'enfrontament que va protagonitzar amb Cristina Porta.

La periodista li va recriminar les paraules sobre el periodisme esportiu. Lozano va afirmar que ella mateixa havia treballat en redaccions esportives i mai no havia sentit el masclisme: «Jo he treballat en una redacció d'esports en què era l'única dona i no tinc cap queixa. Potser és que estaves més bona tu que jo i a mi no em van tirar la canya. Vinga, home, ja està bé, a mi aquest tema no m'agrada», sentenciava Lozano.

Aquestes paraules van ser recollides per molts usuaris a Twitter i van ser objecte de multitud de crítiques.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp