Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Aitana Ocaña en un photocall

El futbolista que no se separa d'Aitana i posa molt gelós Miguel Bernardeau

Miguel Bernardeau està molt furiós pel que va passar aquella nit

Miguel Bernardeau no ha pogut evitar posar-se gelós en assabentar-se de com està de ben rodejada últimament la seva exparella, la cantant catalana Aitana. Segons ha transcendit, l'exconcursant d'Operación Triunfo (OT) podria haver fet noves amistats i això és una cosa que a l'actor no li ha agradat ni un pèl.

No hi ha cap dubte que la intèrpret de Sant Climent de Llobregat (Barcelona) està passant per un dels pitjors moments de la seva vida des que és un personatge públic. Fa uns dies, els mitjans de comunicació es van fer ressò d'una notícia inesperada: després de quatre anys de relació, Miguel Bernardeau i Aitana haurien pres la decisió de posar fi a la seva història d'amor. Des d'aleshores, la intimitat de la cantant catalana s'ha vist greument afectada i no ho porta gaire bé.

De fet, l'assetjament per part de la premsa ha arribat fins a tal punt que la finalista catalana d'OT 2017 no ha tingut més remei que fer una petició delicada davant de les càmeres de televisió. L'ex de Miguel Bernardeau ha aprofitat una de les seves últimes aparicions públiques per demanar als reporters dels diferents mitjans de comunicació que no la persegueixin més perquè té por.

Aitana parlant amb la premsa
Aitana els demana que deixen de gravar-la perquè té por. | Europa Press

«Sabeu que jo no parlo de la meva vida, però sí que vull dir una cosa. Us ho demano amb la mà al cor: no em graveu a casa perquè està començant a venir molta gent a les tres de la matinada i estic sola. Ho passo molt malament, de debò, tinc molta por quan feu fotos o graveu fora de casa meva… Jo entenc que és una conseqüència de la meva feina, però necessito la vostra ajuda perquè ho estic passant molt malament», va suplicar Aitana durant el 'photocall' d'una coneguda firma de moda.

Ara, i després de no haver-hi confirmació per cap de les parts, un col·laborador del programa Fiesta està convençut de saber el verdader motiu pel qual Miguel Bernardeau i Aitana han posat punt final a la seva relació. Tot apunta que un nou atac de gelosia per part de l'actor ha estat el desencadenant d'aquesta decisió dolorosa.

Miguel Bernardeau no va poder amagar la seva gelosia

Miguel Bernardeau no va poder evitar posar-se gelós en assabentar-se de què va fer la catalana amb alguns futbolistes del nostre país. Aquest dissabte, 17 de desembre, el programa Fiesta va dedicar part de la seva emissió per comentar aquesta inesperada ruptura.

Segons ha pogut saber Aurelio Manzano, aquesta separació es va produir fa «més de dos mesos». Encara que hi ha molts motius pels quals han decidit separar els seus camins, el col·laborador assegura que n'hi ha un que ha aconseguit dinamitar la relació de la cantant de Sant Climent de Llobregat i l'actor.

Imatge d'Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau posant al 'photocall' de la presentació de la seva sèrie 'La última'
Aitana i Miguel han trencat la seva relació. | Europa Press

«Ella va anar a una festa on hi ha molts futbolistes de primera línia i en aquesta festa es guarden tots els mòbils dels assistents. Per això, durant aquell dia i aquella nit, Aitana està incomunicada», assegura Aurelio. Aquest seria el motiu pel qual Miguel Bernardeau «tindria un gran atac de gelosia i una ràbia increïbles. A partir d'aquí tenen una renyina impressionant i és una de les raons per les quals ja decideixen trencar la relació».

D'altra banda, el periodista ha tingut l'oportunitat de parlar amb la discogràfica d'Aitana i sap els motius pels quals no vol pronunciar-se públicament. Algunes persones properes li han assegurat que l'exparella de Miguel Bernardeau és «ara mateix una estrella internacional que està pràcticament al mateix nivell que Rosalía». Per això «ha optat per no parlar de la seva vida privada». Encara que mai no ho ha fet «perquè no vol», ara «moltíssim menys» per tota la repercussió que té, no només al nostre país, sinó també internacionalment.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp