Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gloria Camila

Gloria Camila Ortega reapareix i carrega sense pietat contra Emma García

Gloria Camila Ortega no està disposada que continuïn tacant la imatge del seu pare

Gloria Camila Ortega ha trencat el silenci per carregar durament contra el programa que presenta Emma García. Després de la darrera intervenció televisiva d'Ana María Aldón, la 'influencer' no ha pogut contenir la ràbia.

Aquest diumenge, 18 de desembre, els col·laboradors d'aquest format han dedicat gran part de la seva emissió a comentar totes les novetats de la família Ortega Cano. Segons ha revelat Saúl Ortiz, té en poder seu una informació molt dolorosa per a la dissenyadora de moda: tot apunta que s'està quedant sense suports dins d'aquest clan.

Tal com ha revelat el periodista, Mari Carmen, la germana de José Ortega Cano, ha criticat durament la seva companya i ha assegurat que Aldón no ha fet altra cosa que tacar el cognom Ortega públicament. En aquest moment, Alexia Rivas ha acabat d'obrir el meló i ha confessat una cosa que no havia explicat mai a ningú. La comunicadora no ha tingut cap problema a fer pública una conversa que va mantenir amb Mari Carmen i Gloria Camila mentre treballava a Ya son las ocho.

«Com sabeu, jo he treballat amb Gloria Camila i un dia va venir acompanyada de Mari Carmen. Jo vaig al·lucinar força quan van parlar d'Ana María, no la van deixar en gaire bon lloc. Parlaven malament de tu», ha assegurat.

Imatge de Gloria Camila passejant pel carrer
Gloria Camila no ha pogut evitar pronunciar-s'hi. | GTRES

Com es podia esperar, les reaccions no han trigat a arribar. Només fer pública aquesta informació, la germana del torero ha decidit entrar en directe per desmentir tot allò que s'acabava de dir. Tanmateix, les paraules que han cridat més l'atenció han estat les de Gloria Camila Ortega. Des que va sortir de Pesadilla en el paraíso no se n'havia pronunciat al respecte, fins ara.

Gloria Camila Ortega incendia les xarxes socials

Gloria Camila Ortega ha acudit a les seves xarxes socials per carregar durament contra Alexia Rivas i el programa que presenta Emma García els caps de setmana. Ha escrit les següents paraules a les seves històries d'Instagram

«Alexia Rivas, ets una mentidera, però de les grans, estimada. Vas al sol que més escalfa, però la part bona és que mai oblidem d'on venim. D'una banda, et portes bé amb mi, fora de càmeres, parlem de tot i després, públicament, quan veus què és el que has de fer, ja vas de 'carrasquista', d'antiFlores, de defensora de tot el mal i opines més perquè la majoria del públic aplaudeixi: és de covards».

Tot i això, la periodista no ha estat l'única víctima de Gloria Camila. El programa Fiesta també s'ha convertit en l'objectiu de la 'influencer'. Gloria Camila lamenta que aquest format de Telecinco hagi decidit mantenir «aquest tipus de persones» dins del seu equip de col·laboradors. «Interessa més tenir una víctima al plató i la impotència personificada per telèfon per així mantenir i pujar audiència», ha carregat la noia fent referència a l'exdona del seu pare.

Primer pla d'Alexia Rivas plorant a plató
Gloria Camila ataca sense pietat la companya d'Emma García. | Telecinco

A continuació, Gloria Camila Ortega ha volgut tornar a principi de la seva reflexió i ha assegurat que el més important en aquesta vida és saber «amb qui sí i amb qui no parlar. I amb els col·laboradors d'aquí, no seria amb Alexia».

Tanmateix, ha volgut fer una excepció amb una de les tertulianes del format: «A veure si deixem parlar Paloma Barrientos, que també és col·laboradora, però potser que, com és positiu per a nosaltres, no us interessa», ha sentenciat la filla de Ortega Cano. A més, ha volgut aprofitar l'ocasió per assegurar que el seu pare ja és «majoret per decidir i fer per si mateix les coses».

«Esteu enfonsant cada cap de setmana una família de la qual no sabeu ni la meitat de la missa, però el millor és la ignorància i que us quedeu amb el dubte», ha dit molt enfadada. Per acabar, ha puntualitzat que «a moltes allà assegudes tampoc els agradava la tele i no hi estan fa una hora, sinó mitja vida». Per finalitzar, la col·laboradora de televisió ha volgut emprar la ironia i s'ha acomiadat dels seus seguidors amb un missatge inesperat: «Seguiu-me per a més consells».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp