Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Marta Riesco

Marta Riesco rep unes imatges de faran plorar el seu futur marit

Marta Riesco no s'esperava veure unes fotos que remouen tants sentiments

Marta Riesco ha passat uns dies a Màlaga amb el seu xicot, Antonio David. Allí han estat amb amics i familiars i ella ha pogut conèixer, per fi, el fill d'ell, David Flores. Encara més, ha celebrat el seu aniversari i, després, ha presumit en xarxes d'aquesta festa, cosa que li ha suposat unes quantes crítiques.

Entre els missatges que li han enviat criticant-la per «utilitzar» el noi per ferir Rocío Carrasco n'hi ha hagut un que no ha deixat ningú indiferent. Ens estem referint a un tuit on s'han compartit diverses imatges tendres del jove amb la seva mare. Imatges que a l'exguardia civil no li deuen haver agradat i li deuen haver provocat dolor.

Marta Riesco, molt criticada

La reportera de Fiesta és molt activa a les xarxes socials. Amb la seva escapada a Màlaga ha mantingut ben informats els seguidors, ja que ha pujat vídeos dinant, passejant per la ciutat... Però, sobretot, ha penjat instantànies de la festa de l'aniversari de David.

Captura d'una story de Marta Riesco amb el pastís d'aniversari de David Flores Carrasco.
Marta Riesco dedica un bonic missatge a David Flores pel seu aniversari | Instagram: @marta.riesco

Tot i això, la imatge que ha provocat un gran malestar en xarxes és en què ella apareix rebent un petó del mateix David Flores. A Marta Riesco se li ha retret no només que ella surti posant amb els seus dits en símbol de victòria, sinó també que publiqui una foto amb el noi.

Exactament, se l'ha atacat per considerar que ha pujat aquesta foto per carregar contra Rocío, que fa temps que no té relació amb el seu fill.

Marta Riesco, perplexa davant les fotografies

La xicota d'Antonio David ha vist que les seves xarxes s'han omplert d'atacs per les publicacions que ha fet. I ella ha decidit respondre exposant que no ha tingut cap mala intenció i que només és una demostració d'amor. A això ha afegit: «He estat amb qui m'ha demanat que estigui i he estat amb qui volia estar».

Les seves justificacions no han convençut tothom, per això el seu aclariment ha tornat a generar més comentaris en contra seva. Comentaris entre els quals un ha cridat molt l'atenció i que l'ha publicat una fan de Rocío Carrasco.

El que ha fet aquesta internauta, @cusa83, ha estat respondre Marta Riesco de manera contundent. Ha penjat diverses fotografies de Rocío Carrasco amb David Flores quan ell era petit. Es tracta de moments on se'ls veu somrients i molt còmplices, als quals ha afegit el hashtag #DavidMamáTeAma.

La incondicional fan de Rocío Carrasco ha compartit una altra instantània de mare i fill. En aquesta ocasió l'ha pujat per felicitar-lo en nom de tota la marea fúcsia.

Com era d'esperar aquests tuits han començat a generar un enrenou immediat a Twitter. Així, han sorgit nombroses veus de suport. Exemples són missatges com «Mira bé, Riesco, això sí que és bonic i no les pallassades que fas tu».

Alhora, han aparegut noves crítiques cap a la reportera: «No tens vergonya» i «Quina necessitat has de mostrar que ets amb ell quan la seva mare no ho pot fer? Hi ha coses que no cal ensenyar. Sembla que siguis tu qui vol fer mal».

Marta Riesco
Marta Riesco està rebent atacs molt contundents | GTRES

En aquesta mateixa línia hi ha altres: «Quina hòstia de realitat t'emportaràs. Estigues ben atenta, els ulls molt oberts i escolta amb atenció» i «Això és el pitjor que he vist en molt de temps. No acostumo a insultar, però, sens dubte, t'ho mereixes perquè ets una persona menyspreable».

Sense oblidar tampoc: «Està bé que estiguis amb David i els seus fills, és normal. Però el que no és normal és que facis el senyal de la victòria, perquè sembla que ho fas per fer mal» i «Lletja per dins i per fora. Ho fas de mala fe».