Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla Kike Calleja

Kike Calleja dona l'última hora de la crisi més dura

Kike Calleja sap tots els detalls del que passarà aquests darrers dies

Kike Calleja té en poder seu una informació exclusiva sobre un tema que està donant de què parlar en les últimes setmanes. Després de perdre la pista de Jorge Pérez, el reporter sap perfectament què passarà els pròxims dies.

Des que va sortir a la llum el seu suposat afer amb Alba Carrillo, l'exsupervivent va decidir desaparèixer del mapa amb l'únic objectiu d'acabar amb aquest escàndol d'una vegada per totes. Però, en adonar-se que la model no estava disposada a seguir amagant la veritat, al company de cadena de Kike Calleja no li va quedar cap altra opció que pronunciar-se públicament. Encara que, això sí, ho va fer mitjançant un comunicat emès pels seus advocats.

Imatge de Kike Calleja a un plató de televisió
Kike Calleja sap tot el que passarà en els pròxims dies | Telecinco

Ara, i després de diverses setmanes allunyat de la vida pública, les càmeres d'Europa Press han aconseguit captar les darreres imatges de Jorge. El guàrdia civil s'ha deixat veure pels carrers de Madrid, amagat sota una discreta gorra negra. Tot i que la seva intenció era passar tan desapercebut com li fos possible, el col·laborador de Ya es mediodía no ha pogut evitar ser reconegut per aquests professionals de la comunicació.

Com s'esperava, la companya de professió de Kike Calleja ha aprofitat l'ocasió per interessar-se per l'estat anímic del televisiu, però, lluny de rebre una resposta, el guanyador de Supervivientes 2020 ha deixat molt clar que no farà cap declaració de moment.

«Em sap molt greu perquè no et diré res i, a sobre, cauràs, però és que no et diré res, de veritat», ha assegurat, mentre seguia caminant pels carrers de Madrid.

Imatge de Jorge Pérez
Jorge Pérez ha estat molt tallant amb les seves declaracions | GTRES

Tot i que no ha volgut respondre a cap de les qüestions que li ha plantejat la periodista, Kike Calleja ha pogut conèixer com es troba darrere de tot l'enrenou que s'ha muntat després de la festa d'Unicorn Content. «Doncs, Imagina't», ha confirmat el tertulià davant les càmeres d'Europa Press, just abans de pujar al cotxe per desaparèixer com més aviat millor d'aquell lloc.

Després d'aquestes concises declaracions, Kike Calleja ha revelat a Sálvame quins seran els propers moviments de la família. Tot apunta que aquest Nadal serà una mica diferents per a ells.

Kike Calleja sap tot el que passarà

Kike Calleja no ha tingut cap problema a compartir amb l'audiència de Sálvame totes les dades sobre els plans que tant Jorge com la seva dona, Alicia, tenen pensat dur a terme els propers dies.

Aquest divendres, 16 de desembre, el reporter ha connectat en directe amb el plató de Mediaset España per donar l'última hora sobre aquesta telenovel·la. Una setmana abans de la nit de Nadal, el comunicador ja sap com passaran les festes aquesta mediàtica família.

Després d'assegurar que «en les properes hores, Pérez té intenció de reunir-se amb la seva dona» que, avui dia, es troba amb els seus fills al municipi d'Aguilar de Campó, Kike Calleja ha confirmat que aquest any han decidit canviar els seus plans.

Fotomuntatge de Jorge Pérez i Alicia Peña
Jorge Pérez i Alicia Peña estarien planejant unes vacances diferents aquest any | CatalunyaDiari

En anys anteriors, el matrimoni s'havia desplaçat fins a Reinosa per celebrar-hi totes les festes, però, segons li han explicat, en aquesta ocasió «no tenen intenció d'anar-hi fins a la nit de Cap d'Any», on la passaran amb la família del guàrdia civil.

Però, tot i que ha confirmat que «la nit de Nadal pensaven passar-la amb la família d'Alícia», Kike Calleja ha deixat tots els seus companys de Sálvame amb la boca oberta en confessar què és el que Pérez té pensat fer abans que arribi aquest esperat sopar. «Depenent en quines condicions es tanca l'acord, i si els advocats li deixen fer-ho, tindria intenció de trencar el silenci», ha assegurat Kike Calleja.