Primer pla de Tamara Falcó.

Tamara Falcó no complirà la promesa que li va fer al seu primer fill

Tamara va prometre a aquest amic ser el padrí del seu futur fill

Tamara Falcó porta una rutina a un ritme extremadament agitat. La vida amorosa de la marquesa de Griñón sempre és al punt de mira, ja que ha estat plena de traïcions i enganys.

La filla d'Isabel Preysler ha sorprès aquestes últimes setmanes amb una notícia que ha capgirat tots els platós de televisió: Tamara Falcó hauria iniciat una relació especial amb un dels amics de la seva exparella. Un fet que, quan ha arribat a orelles de l'empresari, no li ha agradat res.

Recordem que Tamara Falcó i Íñigo van estar compromesos menys de 48 hores. El seu compromís va acabar precipitadament quan la socialité es va assabentar de la infidelitat de la seva exparella, cosa que va causar un gran enrenou i es va transmetre, gairebé en directe, el que passava entre els que havien de ser marit i muller.

Primer pla de Tamara Falcó ensenyant el seu anell de compromís
Tamara Falcó va estar menys de 48 hores compromesa amb Íñigo Onieva | GTRES

Ara, Tamara Falcó ha tornat a recuperar la il·lusió amb Hugo Arévalo, amic dels dos ex. Arévalo havia de ser el futur padrí del nadó que haurien tingut Tamara i Íñigo. Tot i això, la marquesa de Griñón no ha pogut complir la promesa, ja que la història ha canviat, i molt.

Així que ara és Íñigo Onieva qui està força molest pel que ha passat. «Els seus amics es van quedar impactats. Íñigo li va recriminar el gest davant de tots els amics en un grup de WhatsApp», expliquen alguns amics íntims de Tamara.

«És una alta traïció»

Arévalo i Onieva són amics des de fa cinc anys i amb la marquesa de Griñón porta una empresa que van inaugurar a principis d'estiu. Es pot dir que l'enllaç que els uneix es remunta a força temps enrere.

«Íñigo està emprenyat no, el següent. Entén que és una alta traïció perquè la relació de tots dos ve d'anys enrere», ha explicat Isabel Rábago. «Fixeu-vos com era d'intensa la relació d'Íñigo i Hugo, se'n van anar a passar l'estiu a Sotogrande Íñigo, Hugo i Tamara, parella d'Onieva per aquell temps», ha continuat explicant.

«Enmig d'aquestes reunions estiuenques, es plantegen coses com les noces d'Íñigo i Tamara. Ells estaven parlant que es casaran i tindran descendència. I en un moment Tamara i Íñigo li van dir: 'El dia que tinguem un fill, tu seràs el padrí'. [...] Mentre Íñigo Onieva plorava al seu amic, aquest estava tirant la canya a la seva xicota», deia la periodista.

Foto de Tamara Falcó i Íñigo Onieva amb els seus amics
Tamara Falcó amb els seus amics amb Íñigo i Hugo | INSTAGRAM (@IONIEVA)

L'ex de Tamara Falcó li va dir de tot al seu examic en un missatge que s'ha fet públic. «Hugo, ets una rata bruta. Declarar-se a l'ex d'un amic és una cosa que està prohibida per si mateix dins del codi d'homes. Però tu, però tu t'has declarat i has fet un petó a l'expromesa del que se suposa era un dels teus íntims amics. I per coronar-te, només a un mes de deixar-ho».

«No és només que no siguis home, ets una merda d'ésser. Després d'haver-te acollit en la meva relació i en tots els nostres plans de viatges, una traïció semblant i aprofitar-te d'una dona vulnerable», deia contundent.