Primer pla d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin ja sap com és el tractament que segueix el seu germà

Irene Urdangarin està sent un suport per a Pablo

Irene Urdangarin és la menor dels fills d'Iñaki Urdangarin i la Infanta Cristina. Nascuda el juny del 2005, la jove és, possiblement, una de les netes menys conegudes del rei emèrit. La jove és la desena a la línia de successió al tron.

Irene sembla portar una molt bona relació amb la resta de cosins i cosines; tot i la distància, manté una bonica amistat amb els seus familiars. La petita viu actualment a Ginebra (Suïssa) amb la resta de la seva família.

Irene Urdangarin va néixer a Barcelona, on va estudiar al liceu francès. Tot i això, el 2009 es van traslladar a Washington DC fins al 2012, any en què es van traslladar a la capital sueca.

Victòria Frederica i la seva cosina Irene Urdangarin
Irene Urdangarin té molt bona relació amb la seva cosina gran | Europa Press

Així ho corroborava Victòria Federica, que s'ha llançat a viure una vida com a influencer i molt a prop dels mitjans de comunicació. Això sí, no sol parlar de les coses més privades de la família. «He viscut la meva infància amb les dues famílies, així que he pogut compartir molt de temps amb els meus cosins», deia en una entrevista.

No obstant això, aquests darrers anys estan sent difícils per als petits Urdangarin. Els exducs de Mallorca estan tramitant de divorci després d'haver passat diverses crisis matrimonials, cosa que hauria afectat els petits de la casa.

L'exparella portaria una relació poc amistosa, especialment després de l'extorsió i el frau que van cometre, conegut com el 'cas Nóos', en què Iñaki va ser condemnat a presó i que l'ha deixat en una mala situació econòmica.

Irene Urdangarin, suport per al seu estimat germà

Per la seva banda, Pablo Urdangarin acaba de fer 22 anys, el jove va bufar les espelmes el 6 de desembre passat. El jove, a més, està fent front a una complicada lesió que es va fer al primer partit contra el Barça. Pateix d'un esquinç de turmell al peu dret que ha de portar a una fèrula i s'ajuda amb una crossa.

El germà d'Irene Urdangarin ha seguit els passos del seu pare pel que fa a l'handbol. Compagina els estudis en Sports Management amb l'esport i la vida familiar. «El meu pare, per exemple, ha estat esportista i ha hagut d'estudiar mentre també jugava a handbol», relatava en una entrevista. «Sempre he tingut els meus pares dient-me que és molt important. Mai saps quan pot passar alguna cosa o quan se't pot acabar la carrera esportiva».

Foto d'Irene Urdangarin, Victòria Frederica i la reina Sofia juntes.
Irene Urdangarin i la seva família sembla molt unida tot i els draps bruts que hi pot haver amagats | Europa Press

Aquestes festes seran molt diferents per a la família Borbó-Urdangarin, no se sap si la família es retrobarà per Nadal. Unes dates molt especials per a la família reial, ja que són una celebració del catolicisme, religió que defensen, i una oportunitat per estar junts.

Irene Urdangarin haurà de viatjar per poder veure els seus estimats cosins. La petita podrà gaudir dels regals i del Nadal, encara que sigui en unes circumstàncies particulars.