Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Makoke

Makoke revela l'obsessió que té aquests dies i que no pot controlar

Makoke ho ha explicat tot

Makoke no ha deixat indiferent ningú després del seu pas pel polígraf de Sábado Deluxe. L'ex de Kiko Matamoros s'ha atrevit a pronunciar-se sobre alguns dels temes més polèmics que sempre l'han envoltada. La col·laboradora va oferir una de les entrevistes més sinceres de la seva vida, on no es va deixar res al tinter.

Entre alguns dels temes sobre els quals es va pronunciar hi ha el famós afer amb Brad Pitt o els seus problemes econòmics. Tanmateix, el que més va sorprendre l'audiència va ser la seva confessió sobre una obsessió que no es pot treure del cap. Makoke es va obrir com mai davant els espectadors i va donar a conèixer una de les seves grans manies.

Makoke confessa una de les seves obsessions més grans

Makoke és una de les col·laboradores de televisió que més interès suscita l'espectador. La mare d'Ana Matamoros no ha tingut mai cap problema en mostrar la seva vida privada. Tot i això, l'entrevista que va concedir ahir va anar molt més enllà.

Makoke està passant uns moments molt durs, segons va revelar, el seu sou de televisió estaria totalment embargat pel deute que té amb el fisc. «Ho tinc tot embargat i faig tetris, intento viure tan bé com sigui possible. He d'agrair-ho a amics i a les meves parelles, pels quals he pogut viatjar, també, al meu fill, a la meva filla… No em queixo perquè considero que soc una privilegiada», confessava.

Tot i això, Makoke es troba bé i té clar que podrà sortir de tot això quan surti el judici. Tanmateix, hi va haver una pregunta sucosa del polígraf en relació amb el seu aspecte físic. Makoke sempre ha intentat cuidar-se molt, fins i tot ha arribat a reconèixer que té una obsessió per estar perfecta i tenir una vida saludable.

Encara que la col·laboradora ho va intentar negar, el polígraf va dictaminar que mentia. «A veure, obsessionada... Em cuido des dels 20 anys i una va fent anys i li agrada estar bé. Em faig les meves coses. Estic obsessionada amb l'esport i cuidar-me», sentenciava.

Makoke
Makoke ha revelat la seva obsessió per l'esport. | GTRES

L'ex de Matamoros ha reconegut que no pot evitar passar un dia sense fer esport i ha esdevingut una rutina fonamental per a ella. És més que habitual veure-la a través del seu compte d'Instagram com practica exercicis de tota mena. L'esport s'ha convertit en la manera perfecta d'alleujar tensions i poder aclarir la ment de tots els problemes a què s'ha hagut d'enfrontar.

Makoke reconeix els retocs estètics a què se sotmet

Makoke també és una fidel defensora dels retocs estètics i va reconèixer que sí que se n'havia fet uns quants. «Em faig coses per a les arrugues i tal. El meu bòtox, els meus fils tensors, però no ha estat una obsessió. Sobretot, faig esport. Faig una hora d'esport entre cinc i sis dies mínim a la setmana, ara em vull fer un minilífting. Només m'he operat del pit perquè el tenia molt caigut, jo sempre n'he tingut molt», assegurava la col·laboradora.

Tanmateix, tots aquests retocs no són per lligar més, tal com ella mateixa ha assegurat. Des que es va separar de Kiko, Makoke assegura que no ha deixat de conèixer gent: «Des que em vaig separar de Kiko Matamoros he tingut dos xicots i amb el d'ara, tres. Menys Tony Spina, tots han estat entre 40 i 50 anys. Encara que els jovenets senten morbositat per les maduretes», afirmava.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp