Muntatge d'Ana María Aldón i la seva filla Gema

Gema, filla d'Ana María Aldón, rep la trucada que la pot deixar sense res

Nou disgust per a Ana María Aldón

Encara que s'ha allunyat completament dels mitjans de comunicació, Ana María Aldón continua sent protagonista, i no precisament per haver donat declaracions, sinó per la seva filla. Gema acapara l'atenció d'avui per una trucada que dintre de ben poc podria deixar-la sense res.

Ana María Aldón ha tocat fons

La dona d'Ortega Cano va prendre fa quinze dies la decisió d'allunyar-se completament dels mitjans de comunicació. Després de guanyar Supervivientes, va acceptar l'oferta de Viva la vida, i des de llavors s'ha assegut al plató cada cap de setmana.

No obstant això, les informacions al voltant de la seva família, i la guerra que manté amb la filla del seu marit, ha pogut amb ella. Ana María va dir prou i va posar rumb a Costaballena (Cadis) desapareixent així de la primera fila mediàtica.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón va veure's obligada a desaparèixer de la televisió | Mediaset

S'ha arribat a insinuar que, durant aquestes dues setmanes de retirada, Aldón s'ha posat en mans de professionals. Però, lamentablement, durant la seva absència no ha deixat ni un sol dia de ser el centre dels titulars de la premsa rosa.

Aquesta vegada, i no per declaracions que ella ha donat a Viva la vida davant d'Emma García, és per la seva filla Gema. La noia està poc acostumada a parlar davant dels mitjans, però quan ho fa, crema Troia. Ara, la víctima de tot l'embolic que s'ha creat al voltant d'Ana María i la família d'Ortega Cano, és ella.

Gema ha trepitjat molt poques vegades un plató de televisió, i quan ho ha fet, ha estat per defensar la seva mare. I és que la unió entre Ana María i Gema és evident, però aquest cop s'ha vist afectada.

La filla d'Ana María Aldón, ficada en un embolic

Després que Ana María tornés del seu «retir espiritual» a Cadis, es va reunir amb Gloria Camila per, segons sembla, aclarir els seus problemes i deixar de banda les baralles. O almenys, això és el que al principi semblava d'aquella reunió. Fa unes hores, Gloria ha desenterrat la destral de guerra i aquesta vegada el seu objectiu és Gema.

Imatge de Gema Aldón.
Gema, la filla d'Ana María Aldón, al punt de mira | Telecinco

Gloria Camila carrega contra Gema

Que Gloria Camila no suporta Ana María Aldón ni la seva filla Gema, és més que evident. Sense pèls a la llengua, ha contestat a les especulacions que asseguren que va ser ella qui va fer fora Gema de casa.

Així és, i és que segons sembla, durant el concurs d'Ana María Aldón a Supervivientes, Gema vivia en una finca propietat d'Ortega Cano. Però, llavors, els mitjans van assegurar que va ser la mateixa Gloria, amb una trucada, la que la va fer fora a puntades.

De fet, a Viva la vida asseguraven que la filla d'Ortega Cano li va dir al seu pare que «amb la marxa d'Ana María a Supervivientes la feien fora». Avui, la jove es defensa i posa tot de cap per avall: «Tot es veurà on s'ha de veure».

Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Gloria Camila llança un desafiament a Ana María i a la seva filla | TELECINCO

De moment Gema no ha contestat, encara que no és estrany tenint en compte les seves últimes declaracions.

Gema dona suport a Rocío Carrasco

Fa uns dies, Gema era protagonista dels titulars pel seu suport a Rocío Carrasco a les xarxes socials. Amb l'anunci de l'estrena del segon documental de la filla de Rocío Jurado, Gema no ho va poder evitar.

«Ella, forta i valenta», escrivia a les seves xarxes socials en referència a Rocío Carrasco. Unes declaracions que no van fer més que avivar la flama que sembla que està molt lluny d'apagar-se.