Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Julia Janeiro i el seu pare Jesulín.

La filla de Jesulín de Ubrique confirma els rumors sobre el seu nou germà

Julia Janeiro està feliç amb les noves notícies

Julia Janeiro està passant per un moment molt feliç. La família de la jove influencer ha crescut gràcies a l'arribada del bebè que ja té més d'una setmana de vida. La filla de Jesulín de Ubrique ha trencat el seu silenci i s'ha pronunciat sobre el naixement més recent.

Un nou bebè a la família de Jesulín de Ubrique

La primogènita de María José Campanario ha reconegut que no pot estar més feliç amb l'arribada d'Hugo. El nen va arribar al món la setmana passada i ha esdevingut l'alegria de la casa.

Primer pla de María José Campanario amb unes ulleres de sol i somrient
María José Campanario ja és mare de nou. | GTRES
 

Julia està alegre i emocionada pel nounat.

La filla de Jesulín de Ubrique ha viscut uns dies molt intensos. La jove va haver de retardar la tornada a casa per conèixer el nadó perquè estava a Madrid traient-se el carnet de conduir.

Afortunadament, així que va poder no s'ho va pensar dues vegades i va córrer cap a Jerez de la Frontera. Julia no va acudir sola, el seu xicot la va acompanyar per donar la benvinguda al nou membre de la família Janeiro Campanario.

Junts van viure un moment màgic que ha deixat Juls, com se la coneix a Instagram, encantada. Tant és així que no ha pogut evitar confessar la felicitat que sent en aquests moments.

Julia Janeiro i Tommy Rossi.
Julia Janeiro i Tommy Rossi es van desplaçar per conèixer Hugo. | Europa Press
 

Les primeres paraules de Julia després del naixement del petit

«No podria estar més feliç», assegurava Juls a les seves xarxes socials aquesta setmana. A la imatge que compartia amb aquesta frase no deixava cap mena de dubte sobre bon moment que està travessant. I és que el somriure d'orella a orella la delatava.

No és habitual que posi tan somrient, però en aquesta ocasió ha fet una excepció. No cada dia arriba al món un bebè a la família i és una cosa digna de celebrar amb la millor de les actituds.

Com es podia esperar, la publicació no va trigar a omplir-se de 'm'agrades' i comentaris. En aquests últims desitjaven a la família de Jesulín de Ubrique el millor.

«Enhorabona per aquest germanet», «moltes felicitats, preciosa», «enhorabona a tota la família pel petit» o «quina felicitat... és un vincle molt especial» són només alguns dels centenars de missatges que van deixar a Juls a Instagram els seus seguidors.

Però no només Julia està radiant de felicitat. Jesulín de Ubrique i la seva dona segur que tampoc no poden evitar estar pletòrics.

Després de molts anys s'han tornat a convertir en pares i és una boníssima notícia. Per a ella és el seu tercer fill, per a ell el quart.

Foto de la parella
Jesulín de Ubrique i María José estan encantats amb Hugo. | GTRES
 

Un embaràs d'allò més discret

La dona de Jesulín de Ubrique ha intentat passar tan desapercebuda com ha estat possible durant els mesos de gestació. Des que va anunciar el seu embaràs no va voler que se la veiés gaire. De fet, hi ha molt poques imatges on se la veu amb la típica panxeta d'embarassada.

Ara que el petit ja és aquí tampoc sembla que vulgui estar al focus mediàtic. Inevitablement, la seva notorietat al món de la premsa rosa farà que això sigui una mica complicat. De fet, són molts els periodistes que fa dies que intenten captar les primeres imatges d'Hugo amb els seus feliços pares.

Sembla que en aquesta ocasió no hi haurà exclusiva per presentar el nen. Tot i això, caldrà esperar uns dies per veure si María José Campanario i Jesulín de Ubrique canvien d'opinió. Potser llavors ensenyen la feliç estampa familiar amb què tots els mitjans somien.