Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Kiko Matamoros.

Revelen el secret que Kiko Matamoros vol tapar sigui com sigui a 'Supervivientes'

Destapen l'estratègia oculta de Kiko Matamoros per guanyar el reality

Kiko Matamoros era conscient que la seva participació a 'Supervivientes' no seria una tasca fàcil. Després de dos mesos als Cayos Cochinos, el xicot de Marta López Álamo està amb les forces al límit.

Si les primeres setmanes a Kiko li passava factura la seva forma física, malgrat el seu aparent bon estat inicial, amb el pas del concurs ha anat a pitjor.

La veritat és que hi ha hagut moltes proves en què aquest ha desistit de primeres. I això ha provocat certes crítiques sobre el seu periple al reality de supervivència.

proba de 'Supervivientes'
Proba on van haber d'enfrontar-se Desy i Kiko Matamoros a 'Supervivientes' | MEDIASET

A més, a la gala d'aquest diumenge de 'Supervivientes: Conexión Honduras', va quedar clar que a Kiko Matamoros se li està fent molt llarg el reality. I que, malgrat el suport de l'audiència, no seria estrany que acabi abandonant el concurs de manera voluntària.

Destapen el gran secret del col·laborador a 'Supervivientes'

El cert és que entre aquests crítics del col·laborador de 'Sálvame' hi ha Joaquín Prat i alguns col·laboradors de 'El programa de Ana Rosa'.

L'espai matinal de Telecinco analitza amb detall tot el que passa després de cada gala i aquest cop no seria menys. Ha estat Joaquín Prat qui ha opinat que el reality ha entrat en una fase on la companyonia passa a un segon pla.

Considera que a tots els concursants de l'illa els ha arribat l'hora de competir i crear estratègies per poder emportar-se el famós maletí.

Primer pla de Kiko Matamoros somrient i amb ulleres de sol
Kiko Matamoros té un gran secret i hi ha qui ja l'ha descobert   | GTRES

Per la seva banda, Bibiana Fernández no comprèn l'estratègia d'alguns concursants: «El Borbó ha nominat l'altre, ja hi comença a haver una mica...». Abans de finalitzar la frase, Joaquín Prat el tallava per dir el següent. «No, no, aquí ja hi juguen tots. Ja no, aquesta pantalla ja l'hem passada».

«Qui mou el fils és Kiko Matamoros»

Pepe del Real, un altre dels col·laboradors del programa, exposava el seu punt de vista. «És que és totalment lícit, aquí no estem per fer amics ni res. Em sembla que Marta ha aixecat el concurs, em diuen amics que hi treballen que és una màquina de fer vídeos».

Alhora, Beatriz Cortázar ha posat en valor el concurs de la parella de Marta López. «Qui mou els fils indiscutiblement és Kiko Matamoros. Ja va creant el seu propi exèrcit, es guanyarà Alejandro també...».

Marta López Álamo i Kiko Matamoros a Supervivientes
Alguns col·laboradors de 'El programa de Ana Rosa' consideren que Kiko Matamoros és qui mou els fils del reality   | MEDIASET

Malgrat tot, l'opinió de la periodista va fer que Joaquín Prat entrés de ple al debat per ser contundent. «Movent els fils perquè és l'única cosa que mou, amb tota la seva limitació... però l'única cosa que mou són els fils», ha dit clarament al tertulià de Telecinco.

Primeras imágenes de Juan Muñoz en España tras renunciar a Supervivientes 2022

Kiko Matamoros, consolat per Lara Álvarez després de tocar fons

Per si no n'hi hagués prou, Kiko Matamoros ha passat una mala tarda quan li han donat l'oportunitat de guanyar una suculenta recompensa a la prova. El premi al guanyador de la mateixa era menjar xurros amb xocolata.

Kiko ha perdut contra Nacho Palau i Mariana i, per tant, no ha aconseguit emportar-se la dolça recompensa, cosa que l'ha enfonsat com mai.

S'ha assegut al costat de Lara Álvarez i, afligit, ha estat preguntat per Ion Aramendi sobre el seu estat anímic i aquest ha dit el següent.

«És psicològicament dur quedar-te fora, però les proves són les proves i qui val, val i qui no millor que ni ho intenti». Després d'aquestes paraules, Lara Álvarez ha acabat consolant el supervivent. Un gest que el col·laborador ha agraït en un dels seus pitjors moments a Honduras.