Primer pla d'Irene Rosales, dona de Kiko Rivera

Irene Rosales confirma l'embaràs i revela com afronta el canvi

Rosales ha compartit un dels seus grans secrets

Irene Rosales era una de les cares més amables de la família Pantoja, però la seva situació va fer un gir de cent vuitanta graus i ja res no és el mateix.

El seu marit ha creuat certs límits i ella no ha estat capaç d'enlletgir el seu comportament per no perjudicar la seva imatge pública. Tot i això, té la consciència tranquil·la i sap perfectament què ha de fer: vetllar pel bé de les seves filles.

Irene Rosales ha confirmat, gràcies a una notícia que han donat a 'Supervivientes 2022', que Anabel Pantoja podria estar embarassada. És una teoria esbojarrada de Desi Rodríguez, una de les concursants, però el públic ja ha començat a especular.

Suposadament la sevillana podria haver mantingut relacions amb Yulen Pereira, tot i que tot és un rumor que circula pels passadissos de Telecinco.

Primer pla d'Irene Rosales plorant a Viva la Vida
Irene Rosales va haver d'abandonar 'Viva la Vida' | Mediaset

Irene sap que la seva vida ha canviat, de fet, va estar un temps distanciada d'Anabel perquè Kiko Rivera no en volia saber res. Recentment ha confessat com afronta els nous esdeveniments i ha publicat una fotografia especial a les seves xarxes. L'antiga col·laboradora de 'Viva la Vida' ha instal·lat una piscina portàtil al jardí del seu habitatge de Sevilla.

Irene vol afrontar tan bé com sigui possible el canvi de temps, així que passarà gran part d'estiu dins l'aigua. «No és més ric el que més té, sinó el que menys necessita», ha escrit al seu compte d'Instagram. Els comentaris no s'han fet esperar i fins i tot Kiko Rivera ha reaccionat a l'atreviment de la dona.

Rosales és conscient dels conflictes que hi ha al clan Pantoja, però no vol pronunciar-se per no sortir perjudicada. Ha confirmat que a Telecinco ja parlen d'un possible embaràs d'Anabel i la veritat és que no és la primera vegada. La neboda de la Pantoja es va fer un test al programa 'Sálvame' perquè pensava que podia estar esperant un nadó.

Irene Rosales rep el missatge definitiu

Irene ha escoltat el missatge que Desi Rodríguez ha enviat als espectadors de 'Supervivientes', especialment a la mare de Yulen. «Durant la preconvivència van passar moltes coses i ja no m'amago. He de dir que ens van donar a tots dos preservatius i cap dels dos els va portar, així que potser et porten un net».

Anabel Pantoja
Irene Rosales sap que la família podria créixer en qualsevol moment | GTRES

Rosales ha descobert que Desi creu que Anabel podria ser mare, encara que de moment tot és una teoria sense fonament. Ningú ha demostrat que hagin mantingut relacions, encara que és cert que la sevillana és cada cop més a prop de Yulen Pereira. Telecinco ha emès unes imatges que no han deixat ningú indiferent: ja no amaguen el seu amor.

La dona de Kiko prefereix no comentar l'última notícia de la seva cosina política, per això s'ha centrat a confessar com serà el seu estiu. La terrassa del seu habitatge és molt àmplia, així que ha posat una petita piscina per poder refrescar-se. No té res a veure amb la que hi ha a Cantora, finca d'Isabel Pantoja, però li servirà per combatre la calor.

Irene Rosales va descobrir el perillós rumor

Irene és conscient del que passa a Telecinco, malgrat que ja no formi part de la cadena. Anabel va fer broma amb el seu futur fill i els responsables de 'Sálvame' li van fer un test que va sortir positiu. «Això no és possible, ho heu manipulat», va declarar la col·laboradora molt espantada.

Rosales ja té molta experiència a la televisió i sap que jugar amb certs temes és molt perillós. La concursant de 'Supervivientes' no ha anat amb tant de compte i ara torna a estar en el punt de mira pel mateix rumor. Els espectadors, després d'escoltar Desi Rodríguez, volen saber si hi ha un nadó en camí.