Piqué i Shakira

Revelen com Shakira hauria descobert la vida secreta de Gerard Piqué

Segons sembla, la cantant no es refiava del futbolista

La mediàtica separació de Shakira i Piqué encara porta cua i, pel que sembla, va per llarg. Tot aquest entramat amorós té moltes llacunes que no acabem d'entendre.

Ara ja fa uns dies que tant la cantant com el futbolista van fer oficial la seva separació mitjançant un comunicat:

«Lamentem confirmar que ens estem separant. Demanem privacitat en aquest moment pel benestar dels nostres fills, que són la nostra màxima prioritat. Per endavant, gràcies per la vostra comprensió i respecte», declaraven.

Una notícia que sortia a la llum, però que a la vegada no sorprenia massa, ja que començaven a sonar campanes de divorci.

En primer lloc, va cridar molt l'atenció el nou senzill de Shakira amb Raw Alejandro, 'Te Felicito', perquè la lletra de la cançó ja ens començava a vaticinar que la relació no es trobava en el seu millor moment.

Després, El Periódico va publicar que veïns de l'antiga casa de Barcelona de Gerard Piqué, l'havien pogut veure de manera recurrent, passant dies i nits sol.

D'aquesta manera, després del comunicat oficial les peces començaven a encaixar, encara que, per molt que es tractin de personatges famosos, tots sabem que una ruptura no és fàcil.

Qui no ha passat per aquest mal tràngol algun cop al llarg de la seva vida? Segur que gairebé tothom. Però siguem sincers, que tots els teus draps bruts formin part de l'ull públic, no deu ser gens agradable.

▶️ El nou negoci que acaba de comprar Gerard Piqué per gairebé 15 milions d'euros

Shakira va contractar un detectiu

Amb el pas dels dies han sigut publicades tota mena de notícies relacionades amb la ruptura, però la més destacable va ser la presumpta infidelitat del jugador blaugrana a la de Barranquilla.

Però això no ha quedat aquí. Si no que, ara, el programa 'El Gordo y la Flaca' hauria confirmat com Shakira va assabentar-se de la suposada infidelitat del seu marit.

Així, segons sembla, l'artista hauria contractat una agència de detectius per tal de vigilar al barceloní.

Encara que la parella negui la presumpta infidelitat, el programa esmentat anteriorment, hauria assegurat que Shakira tindria en el seu poder unes imatges on es podria veure a Gerard Piqué amb una altra noia. Fotografies per les quals Shakira hauria pagat perquè no sortissin a la llum.