Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022

La filla de Kiko Matamoros parla del casament i deixa una cosa molt clara

Kiko Matamoros es troba en un dels seus millors moments

Després d'un polèmic concurs a Supervivientes 2022,Kiko Matamoros va tornar més fort que mai. Així ho ha revelat la seva filla Laura, amb qui, actualment, manté una relació fantàstica. Només fa unes quantes setmanes, el col·laborador de televisió revelava les seves intencions de contraure matrimoni amb la seva parella Marta López.

Tot apunta que aquest moment està cada vegada més a prop: «Bé, ell ha vingut del reality amb molta força i així ho ha manifestat, que es casa. Així que sembla que si anem de casament».

«Diu que sí que es casa. Els meus nens porten els anells? (riu) s'hauria de veure, ho mirarem perquè un no sap caminar encara», comentava Laura davant els mitjans a l'hotel Don Pepe Gran Meliá.

Kiko Matamoros molt enamorat de Marta López

La veritat és que Kiko Matamoros es troba en un moment de plenitud total. La seva relació amb els seus fills ja està molt allunyada de les polèmiques d'abans. I pel que fa a l'amor, l'exsupervivent no pot estar més enamorat de la parella.

«Vaig complir un any i escaig amb ella, però ens va agafar la Covid-19 i tot es va anar endarrerint. Després em vaig desinflar una mica, però després d'estar a Supervivientes, he decidit que no vull esperar molt més temps», relatava Kiko al plató de Sálvame.

Kiko Matamoros i Marta López
Durant el concurs, Kiko Matamoros s'ha adonat de l'amor que sent per Marta | TELECINCO

Encara no hi ha data prevista. Malgrat que si troba el moment perfecte, podria ser abans del previst: «Sis o nou mesos, o potser abans, però no ho puc decidir ara».

Per a Kiko, el pas per Supervivientes només va servir per reforçar encara més el sentiment de voler casar-se amb Marta: «Com li ho havia demanat a Supervivientes en un rampell d'enyorança, ho he dit tres, quatre o cinc vegades que em vull casar amb ella».

«Les meves ganes s'hi reforcen perquè he estat tres mesos fora de casa. Allà tens molt de temps per pensar i és una de les coses que portava al cap quan vaig venir».

Un dels motius principals pels quals l'enllaç s'està endarrerint són els complicats tràmits que exigeix l'Església. La parella vol contraure matrimoni a través de l'Església i per això han de complir una sèrie de requisits: «Hi ha una sèrie de formalismes que cal complir. Em vull casar per l'Església. Hi ha formalismes perquè a l'Església que em vull casar és un espai molt sol·licitat», comentava el col·laborador.

▶️ Vídeo del dia

Com és habitual, Kiko Matamoros no es talla i no va dubtar a llançar-li un atac a Makoke, recordant el seu casament amb ella: «Amb Marta estic segur que em vull casar. Amb Makoke només volia fer una festassa. Va ser una festa divertidíssima, amb DJ Nano, amb Fonsi… Va ser una festassa. Vaig veure els meus amics feliços i la gent se'n va anar contenta. vaig divertir amb els meus amics» va comentar Kiko.

Kiko Matamoros manté una gran relació amb la seva filla Laura

Ja queden lluny aquests anys de polèmiques familiars, on els fills de Kiko s'asseien fins i tot als platós per atacar-lo. La seva filla Laura va ser sens dubte una de les que més va parlar públicament de la relació amb el pare.

Primer pla de Laura Matamoros amb rostre seriós
Kiko Matamoros té una fantàstica relació amb la filla Laura | GTRES

La guanyadora de GH VIP 5, va decidir allunyar-se de la televisió, i centrar-se en la faceta d'influencer. Des d'aquell moment, la relació amb el pare Kiko Matamoros només ha anat a millor. Ara, la influencer està centrada en la seva relació amb Benjamín i la cura dels seus fills Matías i Benjamín.