Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández confessa a les seves filles el verdader motiu pel qual es nega a tornar

El col·laborador va tenir un duríssim enfrontament amb la cúpula de 'Sálvame'

Kiko Hernández s'enfronta a una etapa complicada a Sálvame: el col·laborador es nega a tornar al programa després de l'enfrontament que ha tingut amb els alts càrrecs. 

Diego Arrabal era qui oferia els detalls sobre aquest encreuament d'acusacions amb la cúpula de Telecinco. «Kiko Hernández entra en un brot tan gran amb la direcció de Sálvame que li ha fet un pols tan fort, que ell ja havia d'haver acudit al seu lloc de treball i encara no ha anat», explicava al seu canal de Youtube.

«Com que els seus directors i els productors no li han fet cas, ell ha trucat a la planta noble de Telecinco perquè li treguin aquestes imatges de la web i tallin el vídeo. Cal ser covard i vil», assegura Arrabal.

Pel que sembla, al col·laborador l'enxampaven amb les seves filles i la cuidadora i també en companyia d'un misteriós amic que molts sospiten que pugui ser la seva parella. Unes imatges que s'emetien en directe i que aconseguien emprenyar Hernández, que des d'aquell dia es nega a tornar al programa.

«Aquesta persona que l'acompanya en aquest viatge molts sabem qui és, però no és una persona famosa, de fet, li han tapat fins a la cara. És increïble el poder que té Kiko Hernández a la planta noble que, com que no li fan cas els directors i productors, ell s'ha saltat un esglaó i ha amenaçat d'abandonar el programa», explica el paparazzi.

Kiko Hernández
Kiko Hernández vol protegir al màxim la seva vida privada. | GTRES

«Ell ara mateix el poder que té és el poder de la llengua. Prefereixen tenir-lo calladet abans que tingui la llengua llarga. I mireu fins a quin punt arriba… Ells mateixos s'estan enverinant i són capaços de destruir-se entre ells», adverteix sobre el modus operandi de les cares més conegudes de Sálvame.

Kiko Hernández molt preocupat per les seves filles

De fet, Kiko hauria deixat molt clares les seves exigències per tornar a trepitjar el plató de televisió, cosa que afecta directament les seves filles. Pel que sembla, el tertulià està molt preocupat per la seguretat d'Abril i Jimena, a qui no li agrada veure als mitjans. Justament per això pretén protegir-les a tot preu.

«Kiko es preocupa de qualsevol imatge que pugui sortir-ne acompanyat de les seves filles perquè vol protegir-les. Sap perfectament que, si es comencen a emetre imatges amb la seva família, provocaria un efecte replicador i no vol que això passi», asseguren. Ja fa uns anys, Hernández emetia un duríssim comunicat en què demanava per a les nenes «el mateix grau de protecció que qualsevol altre menor».

«Independentment que el seu pare sigui una persona coneguda als mitjans per la seva trajectòria professional. D. Kiko Hernández no permetrà cap mena de seguiment ni assetjament, ni persecució de reporters o fotògrafs quan estigui acompanyat de les seves filles», advertia el seu advocat.

Llavors, el tertulià deixava clar que emprendria accions legals contra qualsevol mitjà que publiqués fotografies (encara que siguin pixelades) de les filles. «Enviat a tots els mitjans el 2018, res més a afegir», reivindicava ell mateix a les seves xarxes socials.

A més, els hauria donat una bona excusa per explicar la seva absència al programa. Pel que sembla, el recent retoc estètic a què s'ha sotmès li ha servit com a via d'escapament. «Encara s'està recuperant de la seva intervenció d'empelt capil·lar, de la qual fa uns dies mostrava els avenços a les seves xarxes. Això ha endarrerit el seu aterratge a Sálvame, ja que Kiko també és presumit i es vol veure al 100 % abans de posar-se davant de les càmeres».

▶️ Vídeo del dia