Ana María Aldón

Ana María Aldón assumeix que l'han enxampat i ja no pot defendre's: «Malvada»

Ortega Cano i la seva dona segueixen sense arribar a un acord

Ana María Aldón segueix al punt de mira pel seu estrany comportament. Tot i que assegura que està cansada i no aguanta més el seu marit, tampoc acaben d'arribar a un acord per posar fi al seu enllaç matrimonial.

I encara que, en privat, la dissenyadora es despatxa a gust amb el seu entorn més proper. De fet, hi ha qui assegura que ja té preparada l'exclusiva definitiva que pot acabar d'enfonsar Ortega Cano.

«Ana María Aldón li ha dit a una persona molt amiga d'Ortega i d'ella, que se n'ha anat a Madrid per a una cosa de feina», revelaven a Sálvame.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
Ana María Aldón i José Ortega Cano segueixen junts pel seu fill | Europa Press

«Probablement veurem d'aquí poc una exclusiva en una revista, en què li ha explicat que el seu matrimoni està totalment trencat i que no hi ha solució. Ja no aguanta més i per això se'n va», advertien sobre això.

Quelcom davant del que li llançaven una clara amenaça. «Com Ana María Aldón, després de tota la informació que tenim, faci una entrevista on digui: 'Estem bé, encara que una mica separats, però estem bé. Ho intentarem'. O sigui, preses de pèl ja, ni una! Preses de pèl, no!», explotaven a Telecinco.

«La gent no és gilipolles, la gent sap allò que estem explicant aquí, cosa que has explicat als teus veïns i ho sap ja absolutament tothom», sentenciaven.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
Ana María Aldón i José Ortega Cano segellen els detalls de la separació | Europa Press

«Més preses de pèl, tampoc! No segueixis estirant el xiclet. Potser ara s'inventa més coses, com ho fa tot l'any a Viva la vida», opinaven sobre l'estratègia que pot seguir Aldón.

Per la seva banda, Ortega Cano no pot estar més molest amb el joc que es porta la seva encara dona. Tant és així, que es nega a pronunciar-se i no vol saber res dels periodistes.

▶️ Vídeo del dia

Ana María Aldón, en peu de guerra amb Ortega Cano

«Si us plau, si tenen alguna cosa a preguntar, li ho pregunten a ella i punt», deia als reporters amuntegats a les portes de casa seva.

«Que tinguin aquest pobre home com un conillet d'índies...», es lamentava Rosa Villacastín. «D'una banda la filla que diu el que li dona la gana, i de l'altra Ana María que calla, però atorga», opinava.

«Em crec molt poc a Ana María. Sap molt bé on dispara. Vol posar al disparador Ortega Cano perquè no vol ser la culpable», sosté la periodista.

Gema Aldón
Gema, la filla d'Ana María Aldón, dona la cara per la seva mare | TELECINCO

De fet, no dubta a titllar la dissenyadora de 'malvada': «Sap perfectament com li ve això i està marcant tots els passos cada cop que ve aquí».

«El que ha de dir, el to en què ho ha de dir. Jo crec que té un assessor o assessora, o potser té més coses», opina sobre el seu comportament.

D'altra banda, la seva filla, Gema Aldón, tampoc no es talla a l'hora de seguir carregant contra el torero ni contra Gloria Camila.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb el seu fill acabat de néixer.
El matrimoni està completament trencat | GTRES

De fet, fins i tot l'anima a separar-se: «La meva mare es mereix ser feliç amb algú que l'estimi», assegurava demolidora. «A la meva mare no li dona suport el seu marit en cap moment», acusa Ortega Cano.

«Ha estat fatal, no volia ni parlar-ne. No tenia forces per a res», al·lega sobre l'estat anímic de la seva mare. I no només això, sinó que tampoc es talla amb la filla del torero. «És mala persona, es creu superior», acusa Gloria.

«Em va impedir que anés amb ella a veure la meva mare després de Supervivientes. Va dir que no ens farien una foto juntes. Això és de mala persona!», li retreu a la jove.