Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile revela que està arruïnada i vol ajudar-la per la malaltia

Miriam Sánchez està passant per un mal moment

Miriam Sánchez era, al seu moment, una de les grans estrelles de Telecinco, després de fer el salt a la fama com a actriu de cinema per a adults. Tot i això, tots la recorden per la seva complicada relació amb Pipi Estrada, amb la qual té una filla en comú.

En la seva millor època, entre 2006 i 2015, Miriam passava per nombrosos programes de Telecinco: Cazamariposas, Enemigos íntimos o ¡Mira quién salta!, entre molts altres. La qual cosa l'ajudava a mantenir una bona posició econòmica. «Molta gent s'ha cregut que, per la diferència d'edat, ell m'ha estat mantenint en la relació. Jo he pagat la meitat de les despeses d'aigua, llum, gas. He pagat creuers, viatges, etc.» explicava fa un temps.

Després de la ruptura amb l'ex de Terelu, Miriam queia en picat i perdia el control presa de les addiccions. «Jo només tenia una addicció a l'alcohol. Era cada cert temps, no era diari. Era un tipus d'alcoholisme explosiu en què hi havia un problema i el gestionava prenent-me unes copes», reconeixia ella mateixa.

Per sort, el darrer abril anunciava orgullosa que ja s'ha aconseguit rehabilitar i ara és una dona completament nova que viu dedicada a la seva filla. «Ara per a mi tot és nou perquè, com que ara estic sòbria d'alcohol i de pastilles, quan faig una passejada sense això, tot és més bonic, més lluminós, més colorit. Ho vius més intensament», hi comentava.

Els problemes econòmics han portat Miriam a prendre decisions i mesures tan dràstiques com ara vendre els seus implants mamaris o el seu títol de guanyadora de Supervivientes: «Venc el meu premi de #Supervivientes2008 per 1.000 €. Ja sabeu que això ho tenen només 10-12 persones a Espanya. Valor per a col·leccionistes i fans del programa i de Lucía Lapiedra», anunciava el 2021 a través del seu compte de Twitter.

Paolo Vasile, impactat amb la denúncia que pot acabar d'enfonsar-lo

Ella mateixa culpa Pipi Estrada de tots els seus mals. «Utilitza qualsevol persona per guanyar diners. Està molt malament econòmicament. Em deu més diners que a Terelu. Deu més coses. Està en números vermells.  Està ficat en gresques importants», acusava així el col·laborador televisiu.

«Veig que està malalt i per això el perdono, tinc un vincle malaltís amb ell perquè és el pare de la meva filla. Crec que té un narcisisme que, en algun moment, he pensat que fregava la psicopatia. M'ha creat inseguretats, vol sentir que he acabat sense ell arruïnada, sense parella, sola i trista».

«Normalment estic bé, tranquil·la, però tinc un problema molt gros amb aquesta persona, que és qui fa que jo m'estressi i que acabi en una addicció. No tinc bipolaritat ni esquizofrènia. Tinc informes mèdics. No tinc absolutament res. Tinc atacs d'ansietat quan em passen aquestes coses amb Pipi, com a qualsevol persona», advertia.

Primer pla de Miriam Sánchez, actriu i guanyadora de Supervivientes
Miriam Sánchez al plató de Telecinco. | Telecinco

Fa poc, Sánchez s'emportava un duríssim revés després que cancel·lessin la seva entrevista al Deluxe a l'últim moment. Aquest disgust va ser tan gran que, fins i tot, amenaçava de demandar Mediaset pel menyspreu que li havien fet i exigia que no tornessin a parlar d'ella.

«Maquillada i pentinada 72 hores gratis de gravacions. M'han deixat tirada a última hora, però emeten els totals que ara diuen que no es poden emetre. Després d'estar dues setmanes parlant de mi i de la meva filla a la televisió, en què han dit que estic malalta sense tenir proves, i després d'anys sense treballar per a Mediaset perquè el 2019 em deien que estava grossa, vaig acceptar anar-hi».

«I ara em diuen que em desconvocaran perquè no poden parlar de la meva filla. Hi ha algun motiu que faci que ara no els interessi la meva entrevista, però han emès la publicitat de la meva intervenció i m'han espremut. Han aconseguit audiència a costa meva i han provocat que m'augmenti el nivell d'ansietat, perquè saben que tinc un trastorn d'ansietat. Us portaré al jutjat», els advertia.

▶️ Vídeo del dia