Anabel Pantoja tindria un germà secret

Anabel Pantoja aconsegueix el més esperat i la deixa sense feina en el pitjor moment

Raquel Lozano ha tocat fons després de la seva relació amb Omar Sánchez

Raquel Lozano està passant per un moment força complicat després que la seva relació amb Omar Sánchez hagi tocat fons. Malgrat que tots dos han gaudit d'un gran estiu junts, Lozano s'ha adonat que l'ex d'Anabel Pantoja no sent el mateix per ella.

El canari ho deixava molt clar durant el seu primer dia a Pesadilla en el Paraíso, on assegurava que Raquel era una gran noia, però entrava al reality solter i sense cap compromís. «He estat coneixent Raquel, han estat tres setmanes o un mes. És una noia de deu, però estem en un parèntesi. Encara que l'estimo, cal temps. Jo entro solter», confessava als seus companys.

Unes paraules que enfuriaven l'exconcursant de Gran Hermano, present a plató. «No és un parèntesi, és un punt final. Vol menys i vol millor, i sigues més educat. No és or tot el que llueix i ja ho aniré explicant a poc a poc. Tot això que soc una noia de deu i que m'estima és l'última cosa que jo l'escolto i quan entra aquí està solter i jo no existeixo per a res», advertia.

Per a ella, Omar encara no ha aconseguit superar la seva ex. «No ha passat pàgina i, per això, està inestable amb les coses que fa. He tingut moltes converses amb ell i ho he pogut veure. No ha funcionat perquè està enganxat, té aquesta cosa de tornar-li-la».

Foto d'Omar Sánchez i Raquel Lozano
Raquel Lozano i Omar Sánchez durant les seves vacances a Eivissa. | Europa Press

«Si ella està amb Yulen, doncs ell el mateix amb mi, ha volgut tenir un estiu de p*ta mare també… Jo m'ho he cregut, però al final del tot, quan em va fer allò que em va fer, per a res. Ell em deia coses boniques, que soc un deu, que m'estimava moltíssim, que funcionaria…».

Raquel Lozano destrossada i sense feina per culpa d'Omar Sánchez

«I no han estat tres setmanes, han estat dos mesos. Temps suficient perquè em puguin fer mal les coses», aclaria respecte a la reacció que havia tingut. D'altra banda, Raquel també s'ha emportat un gran revés professional: sembla que la seva relació amb Omar li ha passat factura a la feina.

«Se m'ha criticat molt perquè jo vaig dir que ja estava apartada de la televisió i que no hi tornaria. No obstant això, la meva situació actual laboral ha canviat. Després de tota la polèmica i després de les meves vacances d'estiu, jo vaig rebre una trucada de la meva feina dient que no hi tornés. Era una empresa immobiliària molt important. Així que bé, com he dit, la meva situació ha canviat i, per això, em sento aquí».

Foto d'Omar Sánchez a 'Pesadilla en el paraíso'
Omar Sánchez se sincera en 'Pesadilla en el paraíso'. | Mediaset

«Vosaltres us creieu després del que us he dit al principi d'aquesta entrevista que jo soc aquí la més feliç del món?», preguntava als companys de Sálvame. «Nosaltres parlàvem moltíssim. Tinc més de 3.000 missatges de converses i també em va arribar a dir que si jo estaria disposada a mudar-me a les Canàries si la nostra relació anava a més», revelava sobre la seva relació amb Omar.

Justament per això, Lozano defensava el seu dret a parlar sobre la seva vida lliurement, perquè durant dos mesos tots els altres ja ho han fet. Per la seva banda, sembla que Anabel Pantoja continua aliena a tota aquesta polèmica i està completament dedicada al seu pare, que continua internat a l'hospital. Una etapa una mica complicada en què compta amb el suport del seu xicot, Yulen Pereira, que no ha trigat a córrer al seu costat per acompanyar-la.

Això ho ha fet malgrat les duríssimes paraules que li ha dedicat el seu ex, que se'n penedeix d'haver passat per l'altar. «Tot el que vam fer és real. Al final, si jo em caso per separar-me, no m'hauria casat. És la vida, però ara estic molt bé».

▶️ Vídeo del dia