Shakira veient jugar Gerard Piqué

Shakira pateix un incident a Manresa que l'obliga a paralitzar-lo tot

La cantant ha estat vista a Manresa amb el cantant Ozuna

Des que va sortir a la llum la ruptura de Shakira i Piqué, la cantant no passa pel seu millor moment personal. El nou romanç entre el futbolista i Clara Chía, una estudiant que li ha robat el cor, tampoc ha ajudat a la colombiana a millorar els seus ànims. Per aquest motiu, Shakira s'ha centrat en el que és més important per ella: els seus fills i la música. 

Després del gran èxit que va tenir la seva cançó Te felicito, un senzill interpretat amb el cantant porto-riqueny Rauw Alejandro, Shakira s'ha llençat a la piscina i ha volgut apostar pel mateix país un cop més. D'aquesta manera, s'ha pogut veure a la cantant gravant un videoclip amb Ozuna a una ciutat catalana. 

Manresa ha estat la ciutat escollida per dur a terme la gravació de la nova cançó. Els seguidors dels cantants no van dubtar en apropar-se per donar-li tot el seu suport i afecte, tanmateix, la colombiana i el porto-riqueny van patir dos incidents totalment inesperats que no els hi han agradat gens. 

Una gravació accidentada 

El primer dels incidents ha estat a causa d'un seguidor que no va respectar les mesures de seguretat de la zona i va traspassar el cordó de delimitació. Els Mossos d'Esquadra van actuar ràpidament i van comunicar-li que no podia estar allà, però l'home no va acceptar aquesta resposta tan fàcilment. 

L'home es va justificar dient que era periodista, però en cap moment va aportar una acreditació per verificar les seves paraules. A més, quan els agents policials es van disposar a fer-lo fora de la zona «va mostrar resistència fins al punt d'agafar-se al mànec d'una porta per evitar-ho», exposen al mitjà digital El Caso.

Finalment, l'home va ser detingut per oposar-se a l'autoritat, malgrat que va sortir unes hores més tard, ja que no comptava amb antecedents previs. Tanmateix, haurà de declarar davant d'un jutge. 

Dos incidents en un mateix dia

La colombiana va respirar alleugerada quan va saber que ja s'havia resolt l'incident amb l'home. No obstant això, la calma va durar poc temps perquè unes hores després, quan els dos cantants estaven endinsats en la seva gravació, una dona beguda ho va paralitzar tot. 

▶️ El vídeo de la setmana

La dona conduïa el seu cotxe amb una taxa d'alcohol en sang tres cops més elevada que la permesa. Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra van haver de tornar a actuar i han obert una investigació per un delicte contra la seguretat.