Rocío Flores

Rocío Flores revela les seves sospites sobre la mort que assenyala a Raquel Mosquera

La mort de Pedro Carrasco segueix generant enrenou

Rocío Flores ha descobert de primera mà i gràcies a la docu-sèrie de la seva mare el que va succeir aquell dia en què moria el seu avi, Pedro Carrasco. De fet, Rociíto arriba a sembrar el dubte sobre la veritable causa de la mort del boxejador, encara que la versió oficial assegurava que es devia a un infart massiu.

Per començar, Carrasco explica que el seu marit, Fidel Albiac, va demanar a algú proper a Raquel Mosquera que «no s'emportessin Pedro fins que arribés Rocío».

Rocío Flores a Chipiona
Rocío Flores està descobrint molts secrets sobre la família | GTRES

No obstant això, no va passar així, i quan ella arribava al domicili del seu pare, el cos ja no hi era present. «Es van emportar el cos del meu pare sense poder acomiadar-me'n», es lamentava la filla de 'La Más Grande'.

Cal destacar que el boxejador moria el 27 de gener del 2001 i era Mosquera la que s'encarregava de trucar als serveis mèdics, encara que lamentablement no es va poder fer res més per la seva vida.

Pedro Carrasco
Pedro Carrasco aixeca sospites sobre la mort del seu pare | Europa Press

Tot i que la mateixa Rocío explica que la causa de la mort és un atac de cor, poc després sembrava el dubte en assegurar que van decidir no fer-li l'autòpsia.

Al seu moment, Raquel Mosquera donava a entendre que «no se li va fer l'autòpsia perquè el forense no la va demanar». Tot i això, Carrasco no està d'acord amb aquesta versió. «Raquel Mosquera pot dir missa, que si jo ho hagués demanat, se li hauria fet l'autòpsia», sosté.

Captura de Rocío Carrasco a la seva docu-sèrie mirant una portada de Raquel Mosquera
Rociíto va canviar la làpida de la tomba de Pedro Carrasco | Telecinco

De fet, en una de les últimes converses que el boxejador hauria pogut tenir amb la seva filla, ell li confessava que volia deixar «mals hàbits com el tabac o algunes coses», en clara al·lusió a la beguda.

Just per això, la reacció de Rociíto resulta molt sospitosa, tal com apuntava la mateixa Paloma García-Pelayo . «Si dius que Raquel Mosquera no va cuidar el teu pare, i el va picar, per què no es va demanar l'autòpsia pensant com penses?», li preguntava obertament.

▶️ Vídeo del dia

Rocío Flores descobreix la veritat sobre la mort del seu avi Pedro Carrasco

Tot i que Carrasco es negava a entrar en més detalls, escorrent així l'embalum. «Avui, sabent el què sé, sí que hagués demanat l'autòpsia, però en aquell moment travessava una època molt difícil, i vaig decidir deixar-ho passar».

Ja al seu moment, unes declaracions de la perruquera sobre l'últim dia de vida del seu marit generaven un gran enrenou. Segons la seva versió, pare i filla es van embrancar en una forta discussió que portava Pedro a prendre la decisió d'allunyar-se per sempre.

Imatge d'abans de Pedro Carrasco i Raquel Mosquera
Pedro Carrasco i Raquel Mosquera, una parella feliç? | Telecinco

«Després de discutir amb la seva filla, Pedro Carrasco va dir que no la tornaria a veure i ho va complir», relatava. «Feia mesos que no es parlaven perquè a ell no li agradava Fidel, però vam anar després de Reis a veure els nens», deia.

Suposadament, aquella nit Rociíto va posar per sobre la figura de la seva parella, cosa que va trencar el cor al seu pare. «Rocío va dir al seu pare aquella nit: 'Jo tot el que tinc és gràcies a Fidel, que és per treure's el barret, no us dec res ni a la meva mare, ni a tu'», recorda Mosquera.

Imatge d'abans de Raquel Mosquera amb Pedro Carrasco i Rocío Carrasco
Imatge de Raquel Mosquera, Pedro Carrasco i Rociíto | CatalunyaDiari

«A Pedro se li va trencar el cor i em va dir: 'A aquesta filla de puta no la torno a veure a la vida', i marxem fent esses amb el cotxe. Aquella nit tenia pànic, vaig pensar que ens estavellàvem. Als pocs dies va morir el meu marit», explica la perruquera.

De fet, Raquel té clar que aquella discussió «ha pogut desencadenar la mort de Pedro». Unes greus acusacions davant les quals Rociíto no s'ha quedat callada i que ha desmentit per complet.

«Que el meu pare em va dir filla de puta? Això és el que li diria ell a Raquel si estigués viu, no sé si Raquel Mosquera cuida la tomba del meu pare, a qui és a dins no el va cuidar», sentenciava a la seva docu-sèrie.

«Crec que cal ser molt roín i crec que cal ser molt brut per fer servir aquesta conversa i aquest moment per dir tot el contrari i culpar-me a mi de la mort del meu pare», sentenciava contundent Rocío Carrasco.