Alejandra Rubio

Alejandra Rubio avisa a Terelu que no podrà ser àvia quan ella pensava

Alejandra Rubio sap què vol a la vida

Alejandra Rubio acaba de donar a la seva mare la pitjor de les notícies. I és que tot apunta que Terelu Campos haurà de posposar els seus plans de ser àvia durant un temps.

Des que la petita de les Campos va entrar a la petita pantalla, s'ha convertit en una de les cares més importants de Mediaset, malgrat que, després de la cancel·lació de Viva la vida, el futur de la influencer dins d'aquesta empresa audiovisual es va complicar.

Primer pla d'Alejandra Rubio.
Alejandra Rubio és una de les cares més important de Telecinco | Europa Press

Però Alejandra Rubio no està disposada a rendir-se i, malgrat haver renegat i carregat diverses vegades contra Sálvame, fa unes setmanes la vam poder veure al Deluxe concedint la seva primera entrevista en aquest espai de La fábrica de la tele.

Des d'aleshores, la neta de María Teresa Campos és una part fonamental d'aquest format. Tant és així que, en els últims dies, no es parla de res més que de la seva forta discussió al mig del carrer amb la seva parella durant l'aniversari de la seva mare.

Ara, la col·laboradora ha deixat sense paraules tots els seus seguidors després de reaparèixer per sorpresa en el nou format de Telecinco. Aquest diumenge 11 de setembre, la influencer s'ha convertit en una de les tertulianes del nou reality de Telecinco, Pesadilla en el paraíso.

Alejandra Rubio al plató de 'La isla de las tentaciones'
Alejandra Rubio va començar la seva carrera televisiva a 'La isla de las tentaciones' | GTRES

La jove ha tornat a reviure els seus inicis dins de la televisió, ja que la seva carrera professional va començar de la mà d'un altre dels grans programes de la cadena, La isla de las tentaciones. La filla de Terelu Campos va esdevenir una de les col·laboradores dels debats d'aquest important programa.

Ara Alejandra Rubio ha assegurat que els seus plans de ser mare s'han vist truncats, però per una bona raó. I és que, avui dia, està molt centrada en un altre dels aspectes de la seva vida: la seva carrera professional.

Alejandra Rubio deixa molt clares quines són les seves prioritats

Alejandra Rubio ha tornat als seus inicis dins de la petita pantalla. Després de provar sort a Viva la vida, parlant sobre temes del cor i fins i tot de la seva pròpia família, la influencer ha parlat alt i clar sobre quines són les seves expectatives de cara al futur.

Durant la seva entrevista al Deluxe, la noia va deixar molt clar que ella està dins de la televisió perquè li ve de gust, no per problemes econòmics, i que només accepta els projectes que veritablement li criden l'atenció.

«No estic aquí per necessitat econòmica. Si volgués guanyar diners, faria altres coses que em proposen i dic que no», va assegurar Alejandra Rubio a la seva mare, que aquell dia es va convertir en la presentadora del format.

Imatge d'Alejandra Rubio al programa 'Viernes Deluxe'
Alejandra Rubio parla a 'Viernes Deluxe' sobre el seu futur | Telecinco

Alejandra Rubio va confessar que, malgrat treballar a la televisió, sap que el seu futur no es troba dins dels programes del cor. "Tinc molt clar el que vull i estic molt enfocada a la meva carrera, en el que m'agrada i el que estudio".

Segons va confessar la neta de María Teresa Campos, fa un temps que estudia arts escèniques, amb l'únic propòsit de convertir-se en una reputada actriu. «Estic estudiant interpretació, és molt complicat. Hi ha molt poca feina i grans actors que són a casa seva».

▶️ Vídeo del dia

«Jo ho intentaré amb totes les meves forces, però també m'agrada ser aquí a la televisió i en el moment que em surti alguna cosa fora d'això, doncs, ja ho veuré».

Tot i que se sent molt a gust a Mediaset España, Alejandra Rubio sap perfectament que la seva trajectòria professional no en depèn. «Estaré aquí el temps que la gent d'aquí vulgui que estigui i mentre pensin que valc i gusto, però tinc altres plans a la meva vida».