Primer pla de María José Campanario

La filla de María José Campanario li dona una gerra d'aigua freda en ple hospital

María José Campanario no s'esperava que passés

María José Campanario i Jesulín de Ubrique estan vivint un dels millors moments de les seves vides. I és que l'arribada d'un bebè sempre és motiu de felicitat. Malgrat que la seva filla gran ha aconseguit que aquest moment no fos com ells s'havien imaginat.

Aquest dimarts, 7 de juny, a la nit, l'odontòloga i el seu marit van donar la benvinguda al seu tercer fill en comú. I, malgrat que el part estava programat per a finals de mes, van haver d'avançar el naixement, ja que el bebè estava totalment preparat.

Foto de la parella
Jesulín de Ubrique i el seu marit han donat la benvinguda al seu tercer fill | GTRES

Segons va explicar Beatriz Cortázar a Ya son las ocho, cap a les 12 de la nit el marit de María José Campanario va enviar unes fotos del part als seus familiars més propers. «María José va tenir un dia llarg i complicat perquè el nen va néixer poc abans de les 11 de la nit».

Tot i que al principi no es van saber tots els detalls de l'arribada d'aquest nou membre de la família Janeiro, hores després Sálvame va revelar algunes dades desconegudes fins ara.

I és que, malgrat que al principi es va parlar que el nen portaria el nom del seu avi patern, finalment tot apunta que el matrimoni s'ha decantat per Hugo. A més, han assegurat que el nadó hauria pesat 3.100 quilograms i hauria nascut per cesària.

Ara ha sortit a la llum que el gest que ha tingut Julia Janeiro que no ha agradat res a la seva mare. I és que, el desajust de dates ha provocat que la filla gran de María José Campanario i Jesulín de Ubrique encara no conegui el seu germà petit.

María José Campanario esperava la visita de la seva filla

Des del principi, María José Campanario va decidir portar el seu embaràs a la més estricta intimitat. I, malgrat que és cert que ho van anunciar a través de Ja són les vuit , durant tots aquests mesos el matrimoni ha optat per allunyar-se dels focus.

I el part no seria una excepció. Segons s'ha comentat al programa presentat per Sonsoles Ónega, la parella hauria rebut molt poques visita per part dels seus familiars.

Primer pla de Beatriz Trapote somrient
María José Campanario ha rebut la visita de la seva cunyada, Beatriz Trapote | GTRES

«Hi ha hagut molt poques visites, només s'ha vist Beatriz Trapote. No sé si els fills estan esperant que María José es recuperi una mica per anar», ha comentat Cortázar.

Tot just escoltar aquestes paraules, Alexia Rivas ha interromput la seva companya per donar una informació fins ara desconeguda. I és que, segons la periodista, la filla gran del matrimoni encara no ha anat a conèixer el seu germà.

«Julia Janeiro encara no coneix el seu germà perquè era a Madrid», ha comentat la col·laboradora, abans d'assegurar que és per un motiu molt justificat. «S'estava traient el carnet de conduir. El que si té previst és baixar les pròximes hores amb el seu xicot Tommy a conèixer-lo».

Julia Janeiro seriosa
Julia Janeiro no s'ha presentat a l'hospital | Cedida

A més, ha explicat que, per celebrar-ho, es farà un regal molt especial. «S'ha tret el carnet i ho celebrarà amb un nou cotxe», ha confirmat l'exsupervivent, provocant les rialles dels seus companys. «Li comprarà el seu pare, que és el que té diners», ha puntualitzat Isabel Rábago.