Claudia Osborne en terrat amb la ciutat de fons

La filla de Bertín Osborne parla per primer cop del seu germà malalt, Kike

Claudia Osborne lloa el seu pare per la forma en què està criant Kike

Claudia Osborne, filla de Bertín Osborne, està pletòrica i gaudeix d'un gran moment a tots els nivells, tant personalment com professionalment. Després de treure al mercat el seu llibre d'autoajuda 'Lo mejor de ti', la filla del cantant i presentador de 'Mi casa es la tuya' ha pogut deixar enrere, d'alguna manera, el terrible episodi viscut fa molts anys quan va morir la seva mare, Sandra Domecq.

Ara, aquella trista època ha passat i Claudia està en plena promoció del seu llibre i ha aprofitat l'ocasió per comentar la gran tasca que han fet tant el seu pare com la seva dona, Fabiola Martínez, criant al seu fill Kike.

«Admiro moltíssim Fabiola i el meu pare per com han portat tot, són uns pares exemplars», ha afirmat Claudia Osborne parlant de la lluita sense descans que han dut a terme el cantant i la seva dona. La forma en la qual la parella ha portat la malaltia de Kike, germà de l'escriptora, ha despertat la inspiració en ella.

El gran exemple de Bertín amb el seu fill Kike que valora Claudia Osborne

«Han sabut donar-li la volta a la història. És el que et dic, quan li dones la volta a tot un repte per ajudar els altres, que és el que han fet amb la fundació, tot cobra un sentit diferent. Jo a ells els veig, malgrat totes les dificultats, molt agraïts de tenir a Kike, d'haver viscut el que han viscut. Això és un gran exemple», afirmava Claudia.

Bertín Osborne somrient en un acte promocional
Claudia Osborne està molt orgullosa del seu pare per com ha criat al seu fill Kike | GTRES

Claudia ha volgut repassar també com ha estat per a ella aquest 2020 que, encara en plena pandèmia amb tot el que comporta, per a la filla de Bertín Osborne ha estat francament positiu. «Està sent molt ple tot i la pandèmia que ens ha afectat a tots, tot i això només puc donar les gràcies. Estic molt contenta i molt feliç en tots els sentits. Estic vivint un any com a molt ple», ha confessat la filla de Bertín d'Osborne, que ha donat un canvi radical en la seva vida després de conèixer a fons el seu nou projecte de 'coaching'.

La nova faceta que ha tornat la il·lusió a Claudia Osborne

«Després d'un any, any i mig, exercint com a 'coach', m'adono que totes les persones que venien a la meva consulta tenien baixa autoestima. A mesura que venien, avançaven en el procés i s'anaven coneixent més en profunditat, milloraven moltíssim. Llavors, en veure un patró que es repetia se'm va acudir que podia escriure un llibre per arribar a les persones que no poden venir a la consulta, però que sí que necessiten conèixer-se més i estimar-se més», va admetre Claudia Osborne al web 'Jaleos' fa tot just dos mesos.

En el seu nou llibre 'Lo mejor de ti', la filla de Bertín Osborne parla de tot, fins i tot del trastorn alimentari que va patir després de la pèrdua de la seva mare Sandra. Tampoc va amagar com han estat les seves relacions amoroses en tot aquest temps.

«He cregut necessari compartir el meu testimoni perquè és l'únic que puc explicar en primera persona, i crec que és important per al lector també entendre com es viu el procés des de dins i com és. Per aquesta raó he decidit fer-ho així», va confessar Claudia.

Finalment, l'escriptora assegura que mai li ha faltat el suport del seu pare i parla així de l'opinió que el cantant té sobre ella. «El meu pare sempre està, sempre em diu que està molt orgullós de mi. Ja el coneixeu, és molt afectuós», confessava Claudia.