Camila, l'últim pilar d'Humberto Janeiro després de trencar amb Carmen Bazán

El pare de Jesulín de Ubrique va morir el passat mes d'agost

Humberto Janeiro puja al cotxe amb l'ajuda d'uns sanitaris
Camila, la dona que va ser l'ultim pilar d'Humberto Janeiro després de trencar amb Carmen Bazán   | GTRES

Humberto Janeiro va morir amb 76 anys per una fallada multiorgànica el passat mes d'agost, després d'estar diversos dies ingressat a l'hospital per una infecció provocada per la seva diabetis. Durant els últims anys el seu major suport va ser Camila Naranjo.

La dona no es va separar d'ell en cap moment i va ser el seu major pilar quan es va separar i la relació amb els seus fills va començar a empitjorar. Fins a la seva separació, l'any 2003, va estar casat amb Carmen Bazán i fruit d'aquest matrimoni van néixer quatre fills: Humberto, Jesús, Carmen i Víctor Janeiro.

«Humberto havia omplert la seva vida, s'havia dedicat a ell per complet i ara li costa suportar», ha explicat una font pròxima a ella a 'Jaleos'. Va passar els últims 15 anys al seu costat i ara tot li recorda a ell. «Ella va saber ajudar quan va sortir d'Ambiciones. Van anar-se'n a viure a l'adossat que ella té en Prado del Rey, a Cadis. Allà van ser molt feliços».

La tensa relació entre Camila i els fills d'Humberto

La dona va haver de suportar els rumors que deien que la seva relació amb Humberto Janeiro era per interès mediàtic i econòmic. Ella, lluny d'enfonsar-lo, es va encarregar de demostrar que això no era cert. No obstant això, va cometre un greu error quan va anar a la televisió per explicar els detalls del seu romanç amb el pare de Jesulín de Ubrique.

Va ser precisament allà on va perdre la confiança dels fills de la seva parella i, en l'enterrament fins i tot es va parlar de tensió familiar i de tibantor entre ells. La relació entre Camila i els fills d'Humberto Janeiro mai ha estat bona i ara és «més aviat escassa».

Camila només vol passar el dol envoltada de la seva família i les seves amigues. «L'economia d'Humberto en l'últim temps no era molt pròspera i era Camila qui sufragava algunes despeses del dia a dia», assenyala la font, que defensa que Camila no estava amb Humberto pels seus diners.

Suposat frau

El setembre de 2017, Humberto va haver d'afrontar les acusacions d'una persona que assegurava mantenir una relació molt propera amb el clan Janeiro i que estava disposada a treure a la llum els draps bruts il·legals de la família. Segons 'Corazón TVE', el confident estava pres i la confessió li atorgaria una oportunitat de fer un tracte i aconseguir un benefici penitenciari que li fes més suportable la seva condemna.

Aquesta persona deia que coneixia l'existència de diverses societats que no estarien treballant dins de la regulació legal, i que estarien liderades per un grup de gent entre el que destacaven alguns amb cognom Janeiro. Es tractava d'un suposat cas d'irregularitats que s'unia al famós cas Halcón pel frau a Hisenda.

La deteriorada salut d'Humberto Janeiro

Tan sols uns mesos abans de morir, el pare de Jesulín de Ubrique va haver de passar per quiròfan i va ser Camila Naranjo la persona que va explicar als mitjans de comunicació que el que havien fet els doctors era treure-li «una petita berruga», i va assenyalar que es trobava bé malgrat que tenia les seves «cosetes».

Durant els últims anys, Humberto Janeiro ha tingut diversos problemes de salut. El 2009 se li va implantar una pròtesi de genoll i mesos més tard un marcapassos. El 2015, va passar novament per quiròfan per ser operat del maluc després d'un accident de trànsit.

«Humberto és el paio més fort que he conegut, amb això t'ho dic tot. Té les seves cosetes, però és l'home més fort d'Espanya», va assegurar Camila Naranjo el passat mes de febrer, quan van començar els rumors que la salut del pare del torero havia empitjorat.


Comentaris

envia el comentari