Paula Echevarría caminant pels carrers de Madrid

Paula Echevarría posa en risc el seu embaràs: el que ha fet i la gent critica

L'actriu ha celebrat una 'Baby Shower' amb més persones de les permeses

Paula Echevarría torna a estar en el punt de mira després de saltar-se les mesures de seguretat contra la Covid-19, posant en risc el seu embaràs per segona vegada en menys d'un mes. L'actriu ha volgut celebrar una 'Baby Shower' amb més persones de les permeses, junt amb Miguel Torres, a casa de la dissenyadora Carolina Herrera, qui ha estat l'amfitriona de la festa.

 

Incomplint les restriccions que estableix la Comunitat de Madrid per a les reunions, que no han de sobrepassar el límit de sis persones, Paula ha celebrat la 'Baby Shower' del seu fill. No obstant això, a la foto que Paula Echevarría ha publicat a Instagram per presumir d'amics i de celebració, es poden veure fins a set persones. Tanmateix, sabem que eren vuit persones, ja que l'actriu Marta Hazas no surt en aquesta foto. Ara bé, Marta ha publicat una fotografia de la celebració en el seu compte d'Instagram.

muntatge amb una storie de Miguel Torres
Fotografia de la festa 'Baby Shower' de Paula Echevarría, que va incomplir les restriccions | Instagram

A més, apareixen molt junts, sense mantenir la distància de seguretat i sense mascareta, la qual cosa ha provocat moltes crítiques. Així doncs, Paula ha incomplert la llei, però també ha estat irresponsable perquè podria posar en perill el seu embaràs. 

L'actriu no respecta les normes per segona vegada

No és la primera vegada que l'actriu, que actualment està embarassada de cinc mesos, incompleix amb les normes sanitàries posant en risc el seu embaràs. Fa tan sols un mes, Paula va decidir assistir a una festa d'aniversari a casa de la seva amiga Natalia de la Vega, en la qual van coincidir més de sis persones.

 

Les convidades a aquesta festa van ser capturades pels paparazzis entrant al domicili de Natalia carregades de regals. Entre les convidades es trobaven altres conegudes com Núria Roca i Raquel Perera, exdona d'Alejandro Sanz. Encara que en aquesta ocasió, les convidades van evitar publicar qualsevol fotografia de l'esdeveniment per evitar repercussions legals, es va poder veure com molta gent -més de sis persones- entrava al domicili. 

Paula Echevarría, aliena a tot i feliç

Sembla que Paula i Miguel li donen poca importància a la pandèmia, i intenten portar una vida el més normal possible. La parella va començar a sortir el gener de 2018, des de llavors ho han mostrat tot a les xarxes socials i ara ensenyen com està anant l'embaràs del seu primer fill, Miguel.

 

La relació amb el futbolista és idíl·lica i no dubten a presumir del seu amor i felicitat, encara que com ella mateixa va reconèixer fa unes setmanes, les hormones de l'embaràs juguen males passades i fan que la paciència de la seva parella s'esgoti: «Amor, saps que són les hormones», va escriure en una ocasió a Instagram.

 

L'actriu també ha reconegut que en aquest embaràs no s'està de res pel que fa al menjar, i que de tant en tant menja pernil o croissants. A més, ha revelat el truc que utilitza per poder menjar pernil sense el risc d'intoxicar-se per toxoplasmosi, una malaltia que podria tenir greus conseqüències per al fetus. L'actriu congela l'embotit durant 48 hores abans d'ingerir-lo, tal com recomanen els ginecòlegs.