Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla general de Rosario Flores

La filla de Rosario Flores confirma el que molts intueixen sobre la seva família

La filla de Rosario Flores ha estat la gran protagonista del bateig de Nala

Rosario Flores ha viscut un dels dies més feliços de la seva vida, envoltada de tots els seus. El 26 de novembre passat tot el clan Flores es reunia per celebrar el bateig de la petita Nala, la filla d'Elena Furiase. Va ser una celebració molt emotiva, on cap membre va voler perdre's un dels esdeveniments més bonics que ha viscut la família.

Molt pocs sabien que la filla de Rosario Flores, Lola Orellana, seria la padrina al costat de Guillermo Furiase. I és que, tots els membres de la família Flores tenen una gran unió i sempre hi han estat en els moments més delicats. Lola manté una gran relació amb la seva cosina Elena, per això, ha estat l'escollida per ser la padrina de la petita Nala.

La filla de Rosario Flores, la gran desconeguda del clan Flores

La família Flores fa dècades que és a l'esfera pública, no hi ha una família amb més rellevància pública que ells. Tot i això, la filla de Rosario Flores sempre ha optat per mantenir un perfil mediàtic que no té res a veure amb els dels seus cosins.

Tant Elena Furiase com Alba Flores han sentit molt de prop l'art a casa seva i totes dues tenen un gran èxit en el món de la interpretació. Per la seva part, Lola ha preferit allunyar-se de tot allò que té a veure amb l'ull públic. Després de finalitzar els seus estudis a Madrid, es va mudar a Londres on va estudiar Arts Plàstiques.

Imatge de Rosario i Lolita Flores ben somrients
La família Flores sempre s'ha mostrat molt unida | GTRES

La filla de Rosario Flores ha arribat fins i tot a treballar com a ajudant de direcció per a la sèrie Juego de Tronos. Lola té una gran unió amb Elena, per la qual cosa no va dubtar quan Furiase li va proposar ser la padrina de la petita Nala. Com al seu dia va passar amb Alba Flores, que és la padrina de Noah, el primer fill d'Elena i Gonzalo Sierra.

El bateig va ser molt emotiu, on ningú no va faltar, fins i tot la gran matriarca del clan, Carmen Flores, va assistir a l'esdeveniment. Davant d'això, Rosario no va poder evitar mostrar la seva alegria pel dia tan emotiu: «Estem tots radiants, encara és molt petiteta».

El padrí, Guillermo Furiase, també es va mostrar molt receptiu a les càmeres sobre que l'hagin triat padrí: «Molt feliç que m'hagin donat aquest lloc. Quan m'ho van dir vaig dir 'has triat bé el padrí segur?'», feia broma .

Rosario Flores sempre ha protegit els seus fills dels mitjans

La cantant sempre ha preferit cuidar molt els seus fills dels mitjans de comunicació. I sembla que tant Lola com Pedro Antonio han preferit no formar part de l'esfera pública. I encara que alguna vegada han arribat a posar al costat de la seva mare en esdeveniments, mai s'han pronunciat sobre temes de la seva vida privada.

«Si n'estic orgullosa d'alguna cosa és perquè als meus fills no els coneix ningú. Ser famosa et marca. I per a mi seria molt egoista fer-los famosos», confessava Rosario Flores fa uns anys.

Rosario Flores i Lola Orellana
Rosario Flores sempre ha protegit molt la seva filla Lola | Twitter

Molt poques vegades ha parlat sobre ells. Tot i això, el mes d'octubre passat, Rosario parlava sobre les inquietuds del seu fill petit, Pedro Antonio, fruit de la seva relació amb Pedro Lazaga.

Segons va revelar la mateixa cantant, el jove tenien grans interessos per la música. D'altra banda, Lola està molt més centrada en tot allò audiovisual. De fet, el 2020 va protagonitzar el curtmetratge Eco de Miguel Sierra.