Les filles de Bertín Osborne venen el seu pare i recorden la pèrdua de la seva mare

Alejandra, Eugenia i Claudia han estat entrevistades per les revistes 'Semana' i 'Hola!' i asseguren que Bertín i Fabiola estan gestionant molt bé la separació

El presentador de televisió Bertín Osborne en un retrat
Bertín Osborne té el suport de les seves filles per gestionar la separació de Fabiola Martínez | Cedida


La família Osborne ha trencat el seu silenci després de la polèmica separació de Bertín i Fabiola Martínez. Fa tot just una setmana que les filles de l'artista van concedir una entrevista per a la revista 'Semana' en què comenten la situació matrimonial i aprofiten per parlar sobre l'actualitat de la família Osborne.

Les filles de Bertín Osborne han parlat des del respecte i mesurant totes les paraules. Ara bé, totes elles han confessat que estan molt decebudes amb el seu pare. Segons destaquen, la ruptura de Bertín i Fabiola hauria estat pel fort caràcter de l'artista. Tanmateix, els anys de convivència també podrien haver anat deteriorant la relació. Asseguren que el final de la relació ha estat conflictiu, però durant aquests anys tot ha anat vent en popa. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«És una persona meravellosa, gran companya, una gran dona i com a mare, és literalment única»

Les filles només han tingut bones paraules per a Fabiola, que segons elles «és una persona meravellosa, gran companya, una gran dona i com a mare, és literalment única». Per la seva banda, la veneçolana ha reconegut que l'última etapa amb Bertín era d'«afecte fraternal» i que als seus 48 anys encara té molt per viure. En canvi, Bertín, que té 66 anys, necessita viure una etapa més serena i tranquil·la.

El presentador passa molt temps a Sevilla, mentre que Fabiola resideix a Madrid amb els seus fills petits Kike i Carlos. El confinament tampoc ha ajudat, ja que ha augmentat la distància entre l'exparella, sent aquest un dels factors que ha fet vessar el got. 

Un mes després de les seves primeres paraules per a la revista 'Semana', les filles de Bertín s'han tornat a pronunciar per a 'Hola!'. En aquest cas tornen a parlar sobre la relació del seu pare amb Fabiola i sobre quin és el rumb que prendrà Bertín.  

Alejandra, Eugenia i Claudia són les veus d'un ampli reportatge que la revista del cor aprofita per donar perspectiva a la relació de l'artista. «Estem gestionant molt bé aquesta etapa perquè ells ho estan fent molt bé, amb moltíssim afecte i respecte», comenta Alejandra.

De fet, les tres coincideixen en el fet que s'ha creat un vincle molt especial amb la veneçolana, que ha estat com una mare. «Fabiola és la mare dels meus germans, ha estat una persona molt important en les nostres vides i ho seguirà sent», comenta Claudia.

Un record a la seva mare

Les filles han aprofitat aquest moment per donar-li suport al seu pare. «Algun consell de 'coaching' li he donat, però això queda entre ell i jo», comenta Claudia, que es dedica a aquesta faceta en la seva vida professional. El que sí que han destacat és que fan tot el possible perquè Bertín sigui feliç. És més, manifesten que es donen suport mútuament i que comparteixen la passió per la moda.  Tot i que l'entrevista se centra en Bertín Osborne i Fabiola Martínez, elles han volgut recordar la pèrdua de la seva mare, a qui recorden tots els dies. 


Comentaris

envia el comentari