Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista

La foto de Mila Ximénez que està corrent com la pólvora: «Està més prima»

La col·laboradora no tornarà a 'Sálvame' fins que no finalitzi els cicles de quimioteràpia i estigui totalment recuperada


Mila Ximénez ha tornat a sortir al carrer i ha estat capturada pels mitjans de comunicació. L'última aparició de la col·laboradora de 'Sálvame' va ser el 27 de gener, abans que una complicació pel càncer de pulmó l'obligués a abandonar la televisió. Ara bé, Mila no està disposada a deixar-se vèncer. 

Segons han revelat fonts pròximes a la col·laboradora, Mila s'està sotmetent a un tractament tres vegades més potent que l'anterior. És per això que hem pogut veure a Mila molt més debilitada. Afortunadament, compta amb el suport dels seus amics i familiars, que no dubten en fer-li costat. La seva germana s'ha traslladat al seu domicili per cuidar-la i fer-li companyia en aquests moments en què els ànims decauen. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El seu estat de salut es reflecteix en el seu físic

La revista 'Diez Minutos' ens ha sorprès amb una fotografia recent de Mila Ximénez. Tot i que la col·laboradora havia demanat que els mitjans de comunicació respectessin la seva intimitat, és inevitable no lluitar per aconseguir una imatge de la col·laboradora després d'haver estat gairebé un mes desapareguda. 

Amb abric llarg, gorra i mascareta, la periodista ha estat vista passejant pel centre de Madrid on ha quedat amb Terelu i Raúl Prieto - exdirector de 'Sálvame' i actual director de 'Viva la vida'- per dinar en un dels seus restaurants favorits. En la imatge es pot apreciar com la col·laboradora està molt més prima, encara que en els seus ulls s'aprecia calma i serenitat.

Per altra banda, Jorge Javier Vázquez, que ha quedat aquest diumenge amb Mila Ximénez per dinar, ha explicat en el seu bloc de 'Lecturas' com va ser la trobada: «Tranquil·la i perspicaç».

Gaudint d'un bon àpat

Mantenir la ment ocupada és el millor antídot perquè la malaltia no faci efecte en l'ànim. Tot i que és inevitable patir alts i baixos, Mila Ximénez no deixa escapar l'oportunitat per gaudir dels seus éssers estimats. El tractament al qual s'està sotmetent és molt més fort que l'inicial, i els dies posteriors són molt durs, però la periodista treu totes les forces per poder estar amb la seva gent. 

Terelu Campos s'ha convertit en un dels seus pilars, principalment perquè sap com es viu el càncer. Precisament, hem pogut veure a Mila amb Terelu, Raúl Prieto i Concha, germana de la col·laboradora, dinant al Mesón Txistu. 

Després de dinar, la filla de María Teresa Campos i el director de 'Viva la vida' s'han acomiadat de Mila i li han donat ànims i forces. Els amics i familiars estan molt «preocupats, però esperançats» i confien que Mila Ximénez recuperi les forces per tornar a ser la Mila de sempre.

Sense data per tornar a la televisió

Jorge Javier Vázquez ha confessat que té moltes ganes de veure a Mila Ximénez asseguda en el plató de 'Sálvame'. Aquest programa significa molt per a ella, ja que li aporta el xut necessari d'energia per seguir lluitant. Tot i que no hi ha data per al retorn, tots confien que serà ben aviat. Ara bé, fins que no acabi els cicles de quimioteràpia no podrà tornar a la feina. Ara Mila ha de centrar-se en la seva recuperació.