Anabel Pantoja en directe a 'Sálvame' des de les Canàries a través d'Skype

La redacció de 'Sálvame' posa contra les cordes Anabel Pantoja: «Ens ha fet mal»

La col·laboradora va titllar d'inútils els investigadors del programa

Encara que existeix un corrent que intenta desautoritzar a Anabel Pantoja com a col·laboradora de televisió i fins i tot qüestionant el seu paper en 'Sálvame', la veritat és que la neboda d'Isabel Pantoja s'ha convertit en un pilar de les tardes de Telecinco, protagonitzant polèmiques pràcticament diàriament i posant potes enlaire les escaletes del seu programa. La jove ha d'aguantar com diàriament els seus companys la titllen de tíbia i de no posicionar-se en la guerra de la seva família, però a poc a poc Anabel va aprenent i es va atrevint a entrar al drap.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Quan vam conèixer a Anabel, vam poder veure que era una noia tímida, extremadament respectuosa i que aquesta prudència li jugava en contra quan intentava fer-se un lloc a la pantalla petita. Ara, Anabel està canviant i no hi ha repte que l'espanti, s'atreveix amb tots i contra tot, saltant-se tots els codis i, fins i tot, atacant als que estan per sobre d'ella, laboralment parlant.

Anabel Pantoja contra la direcció de ‘Sálvame’

A la col·laboradora ja li sembla poc encarar-se als seus companys i ahir va voler picar més alt. Va dir inútils als directors de 'Sálvame' i també a l'equip de redacció que treballa cada dia des de molt aviat per a poder tirar endavant el programa, perquè també la Pantoja júnior es pugui lluir.

Tot es va desencadenar després que la col·laboradora descobrís que el programa havia contractat un taxador de joies per a desemmascarar la mala qualitat de la línia de joies de la qual és imatge. La col·laboradora va afirmar que el programa havia comprat una joia que no pertanyia a la seva col·lecció i des del seu punt de vista això es devia al fet que l'equip eren una colla d'inútils.

Aquest insult va ser recriminat en directe per David Valldeperas, director de 'Sálvame’ i que no va dubtar a recriminar a la col·laboradora la seva sortida de to i que afectava una gran part de la plantilla. Valldeperas li va demanar que fos igual d'educada que és l'equip amb ella. El que fins avui desconeixíem és que aquest menyspreu va arribar també a la redacció del programa i avui hem pogut conèixer com el van viure tots ells des de les seves taules de la redacció.

Més de 15 professionals rebotats amb Anabel

En iniciar la tarda, Kiko Hernández ha connectat amb la redacció de 'Sálvame'. Allà es trobava el subdirector del programa, qui ha volgut parlar en representació de tot l'equip. Aquest està compost per unes quinze persones que ahir es van sentir molt dolgudes per les faltes de respecte de la tertuliana. A més, han volgut defensar-se insistint que la joia que van adquirir per a fer les comprovacions havia estat dins de la seva col·lecció, encara que en l'actualitat ja no ho estigui.

A la tornada del vídeo, tots els redactors han aplaudit el treball dels companys que estan darrere de cara, deixant molt clar que no donen suport als menyspreus que ahir va llançar la neboda d'Isabel Pantoja.