Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa durant un directe

'Sálvame' podria tenir els dies comptats: «Està tot preparat»

Els espectadors, farts després de l'últim engany del programa

'Sálvame' encara insisteix a explotar al màxim el possible embaràs d'Anabel Pantoja. La foto publicada pel seu xicot, Omar Sánchez, on acariciava la seva panxa mentre la col·laboradora mirava a l'horitzó, va ser material suficient perquè el programa de les tardes de Telecinco se les enginyés per mantenir a l'audiència enganxada.

Primer va ser un test d'embaràs en directe que es va realitzar la neboda d'Isabel Pantoja dilluns passat, 22 de febrer. El resultat es va conèixer al tall de les nou del vespre i va resultar ser positiu. Anabel Pantoja negava que fos real i, ja a casa, es va fer un altre que va sortir negatiu. Però no va ser motiu suficient perquè 'Sálvame' deixés escapar el seu os.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El paperot de 'Sálvame'

El programa presentat per Jorge Javier Vázquez és especialista a mantenir a l'audiència enganxada encara que això impliqui jugar amb certes coses que no acaben d'agradar als espectadors, però, el que ha passat amb Anabel Pantoja ha acabat amb la paciència de tots ells. No és la primera vegada que la neboda de la 'tonadillera' se sotmet a una prova d'embaràs en directe, però el que ha passat després de dilluns a la tarda fa pensar que tot ha estat un engany.

Anabel Pantoja va assegurar que no entrava en els seus plans ser mare encara que no empri cap mesura per evitar-ho, i podia existir una possibilitat i, per aquest motiu, els directors va proposar-li de fer un test en directe. Després del resultat positiu, la col·laboradora es va fer un altre a casa on va sortir negatiu.

«Òbviament no em prestaré a fer-me un test i a anunciar-ho així d'aquesta manera sense dir-ho a la meva família. Per tant, jo estava tan segura. Així que no, no, no», confessava Anabel a les xarxes socials. És llavors quan surt la gran pregunta: Si Anabel sabia que no estava embarassada per què es va prestar a fer-se la prova?

Així tot, sembla que respon a un muntatge. Resulta evident que un moment tan íntim i especial com en saber si existeix embaràs, no sigui realitzat en un plató de televisió en horari de màxima audiència i sense comptar amb la companyia del futur pare. Tot apunta que tant Anabel com els directors sabien que no estava embarassada, però van seguir amb el joc només per generar audiència.

Continuen estirant el xiclet

Però si algú pensava que tot acabava amb la confirmació d'Anabel Pantoja negant que estigués esperant el seu primer nadó, estava molt equivocat. 'Sálvame' actua a vegades com un gos de caça que no deixa anar la presa fins que el considera oportú, i amb Anabel Pantoja hi ha presa per estona.

Els directors volien seguir amb la història i li van proposar fer-se una ecografia en directe el passat dimarts, 23 de febrer. Sabien que no trobarien res -principalment perquè l'ecografia realitzada no era l'adequada per a un embaràs de tan poques setmanes- però així,  Anabel Pantoja es va prestar a seguir amb el paperot.

Primerament van intentar enganyar mostrant una ecografia on, efectivament, sí que es veia un nadó. Però minuts més tard, van posar la imatge real on descartaven l'embaràs, però no del tot: «Pot ser que sigui molt petit i per això no es veu».

Els espectadors es fan un fart de l'engany

Com era d'esperar, els espectadors no van trigar a mostrar el seu enuig per tot el que estava passant, ja que l'audiència de 'Sálvame' ha sentit que han jugat amb ells i és que era evident que tots sabien que Anabel Pantoja no estava embarassada, i han estat marejant tot aquest temps. Com a conseqüència han carregat durament contra el programa i contra Anabel Pantoja.

«El que està fent 'Sálvame' amb el fals embaràs d'Anabel Pantoja em sembla d'un gust pèssim. No tot val per esgarrapar audiència», «És vergonyós... Si ja es va fer dues proves ahir i les va penjar al seu Instagram... Sabeu de sobres que no està embarassada», «Però com Anabel Pantoja es presta a aquest paperot? Si ella ja ho ha negat rotundament en el seu Instagram. Després es queixa que l'anomenen estafadora per les seves «joies», si aquí també està enganyant a l'audiència quan sap que NO està embarassada».