Espartac Peran

La faceta de pare d'Espartac Peran que molts desconeixen: així és la seva família

Ens colem a l'Instagram del televisiu, que continua treballant a TV3, però darrere les càmeres


Les cadenes de televisió són, cada una d'elles, tot un món pel qual passen centenars de cares, que es tornen moltes vegades conegudes per als seus fidels espectadors. Algunes, però aconsegueixen quedar-se per molt temps a pantalla i es consoliden com a cares visibles de la cadena. Altres, en canvi, desapareixen tot d'una de pantalla, deixant obert el misteri de què els ha portat a abandonar la feina o a què es dediquen després de deixar la televisió.

El cas és que moltes d'aquestes cares que desapareixen de pantalla, no han deixat realment la televisió, ni tan sols moltes vegades la cadena on apareixien. Si ens centrem en TV3, per exemple, se'ns acudeixen uns quants noms que encaixen a la perfecció amb la descripció. Un d'ells és, per exemple, Espartac Peran. Molts espectadors de TV3 es pregunten des de fa temps on ha anat a parar aquell carismàtic presentador que semblava encaixar a la perfecció amb el 'know how' de la cadena. Doncs bé, Espartac continua a TV3, encara que no puguem veure'l o escoltar-lo. És, ni més ni menys, que director d'un dels pocs concursos de la cadena produït per Mediapro, que s'emet en cap de setmana.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les fotos d'Instagram més adorables de Peran: en família

Peran treballa concretament al concurs 'Atrapa'm si pots', presentat per Llucià Ferrer, des del novembre de 2019. Sembla que el presentador ha trobat el seu lloc i se sent més còmode que mai al capdavant de la direcció del format, potser tan còmode com amb l'Instagram, on comparteix moments únics i especials acompanyat de la seva gran família.

A jutjar per les imatges, Espartac és feliç perquè té allò que més estima: la seva dona, que precisament també treballa a TV3, i els seus dos fills, una nena i un nen d'allò més eixerits. Tots tres són la il·lusió del televisiu, que claríssimament gaudeix de la faceta de pare tant com gaudeix la de director d'un dels programes de més èxit de TV3, encara que ara sigui darrere de les càmeres. El que sí que mai es perd Peran és 'La Marató', en la qual participa cada any. En aquesta passada edició, dedicada al coronavirus, tampoc podia faltar. Un home compromès amb la feina i, sense cap mena de dubte, també amb la família.