Primer pla de María Teresa Campos somrient uns anys enrere.

Les filles de María Teresa Campos, en alerta en conèixer el motiu del seu ingrés

María Teresa Campos ha estat ingressada d'urgència

María Teresa Campos s'ha endut un bon ensurt de salut tan aviat com ha començat l'any, i és que la presentadora acabava sent ingressada a l'hospital després de patir una aparatosa caiguda.

«El 31 de desembre va patir una caiguda i aquests dies continuava adolorida. Se sent cansada i fluixeta i per això ha decidit avui venir al metge», explicaven a Sálvame.

«Han decidit fer-li una revisió mèdica i veure si finalment s'ha de quedar ingressada o si rebrà l'alta», assenyalaven sobre María Teresa Campos.

Primer pla de María Teresa Campos seriosa a l'interior d'un cotxe.
María Teresa Campos anava a l'hospital després de patir una caiguda | Europa Press

El delicat estat de la matriarca de les Campos ha fet saltar les alarmes dins del clan. Així, les seves filles no s'han volgut allunyar del seu costat en cap moment.

Tot i això, per sort, tot acabava bé i María Teresa rebia l'alta poques hores després, cosa que també deixava descansar Terelu Campos i Carmen Borrego, que ho han viscut amb molta angoixa.

La mateixa Terelu donava a entendre que el Nadal a casa havia estat força complicat. Sobretot «quan hi ha persones d'una certa edat que tenen una rutina. No ha estat fàcil per a ella».

«El dia 31 va patir una caiguda del llit. El metge la va veure a casa i només presentava el dolor muscular. Ha continuat queixant-se i li han fet una sèrie de radiografies», aclaria sobre l'estat de María Teresa Campos.

María Teresa Campos i Gustavo passejant
María Teresa Campos està força desmillorada | GTRES

Segons ha explicat Terelu, María Teresa Campos «està molt feble perquè menja molt poquet. A la revisió s'ha detectat que té una anèmia».

«Les neuròlogues han decidit enviar-la a casa perquè el seu estat d'estrès és més gran si és aquí. Per a ella treure-la de casa seva i de la seva rutina… Allà és feliç», sosté.

Per la seva banda, Carmen Borrego afegia que «el Nadal ens altera a tots i en els grans no ho fa menys. Marxem més tranquil·les del que veníem».

María Teresa Campos preocupa a les seves filles després de patir una aparatosa caiguda

D'aquesta manera, totes dues donaven a entendre que es tractava d'un petit ensurt de què aconseguirà refer-se.

La veritat és que aquest Nadal no ha estat gens fàcil per a les Campos, sobretot per a Carmen, que continua distanciada del seu fill i de la seva nora.

L'actual directora de Sálvame s'ha refugiat en la seva neboda Alejandra i en la seva filla per poder fer front al dolor que suposa no poder veure José María.

Imatge de María Teresa Campos i Terelu Campos assegudes a un balcó
Terelu Campos no s'allunya de la seva mare | GTRES

Però, queda clar que no ho està passant gens bé, ja que fins i tot se l'ha pogut veure plorant en un restaurant. El seu fill no cedeix i la seva nora tampoc, ja que continuen molt dolguts per tot l'escàndol que es va formar al voltant dels suposats àudios filtrats de Paola.

La nora de Carmen Borrego era enxampada parlant malament de la seva família política i criticant de la pitjor manera tant a la seva sogra com la resta de les Campos.

Va ser una situació davant la qual la germana de Terelu va intentar donar la cara per ella i defensar-la. Tot i això, lamentablement, això no li va servir per res més que per empitjorar encara més les coses.

Imatge de María Teresa Campos amb dues amigues
María Teresa Campos ja ha rebut l'alta i ha tornat a casa | EUROPAPRESS

«Espero que tot se solucioni i es calmi, no només per mi. Hi ha altres persones afectades i tampoc s'ho mereixen. Jo no m'ho mereixo, però hi ha altres persones que ja és impensable», assegurava Carmen.

De fet, la seva por ara mateix és no poder arribar a conèixer el seu net, ja que fa poc es donava a conèixer que Paola està embarassada. Precisament per això, la col·laboradora manté l'esperança que tot se solucioni abans que el nen arribi al món.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp