Muntatge de Paloma Cuevas amb Enrique Ponce

Les filles de Paloma Cuevas s'indignen amb l'última imatge del seu pare

Paloma Cuevas no es pot creure l'actitud que està tenint el seu exmarit

Paloma Cuevas no es pot creure les últimes notícies sobre Enrique Ponce. I és que després de la seva sonada separació el juliol del 2020, el torero i la seva nova parella s'han convertit en els protagonistes indiscutibles de la premsa del cor.

Després de gairebé dos anys de relació, alguns mitjans del nostre país han assegurat que el torero i Ana Soria estaven passant per una fortacrisi que podria acabar amb la seva relació.

Primer pla de Paloma Cuevas.
Paloma Cuevas ha patit molt durant aquests anys | Europa Press

Tot apunta que només es tractava de rumors. Ara, l'exmarit de Paloma Cuevas i la seva parella han sortit públicament a desmentir aquesta informació; un fet que ha deixat sense paraules la dona amb qui Ponce va compartir 24 anys de la seva vida.

Però el que més ha sorprès la socialité i les seves filles han estat les últimes imatges del seu pare amb Soria.

Les filles de Paloma Cuevas, molt decebudes amb el seu pare

Paloma Cuevas no pot entendre com el seu exmarit ha pogut arribar tan lluny. I és que des que va començar la seva relació sentimental amb Ana Soria, sembla que ha recuperat la seva joventut.

La diferència d'edat que hi ha entre ells mai no ha estat un problema, més aviat al contrari. Ponce se sent jove i lliure al costat de la model, i prova són les instantànies que ens regalen en cadascuna de les seves aparicions públiques.

Ana Soria i Enrique Ponce passejant
Enrique Ponce i Ana Soria estan millor que mai | INSTAGRAM: CFANS_ANA

Aquest dimecres, la revista Semana ha publicat les proves definitives que liquidarien una vista per tots els rumors de ruptura que s'han generat al voltant d'aquesta relació.

I és que, segons ha publicat aquesta capçalera, aquest idil·li està passant per un dels millors moments de la seva vida. De fet, aquest és l'amor que es tenen que no estan disposats a amagar la seva felicitat als mitjans de comunicació.

Després d'un temps allunyats per motius laborals, la parella s'ha tornat a retrobar. Les càmeres d'aquesta revista han captat la parella fent-se a petons al mig del carrer.

Malgrat que és una actitud normal en qualsevol parella, cap dels dos ha tingut en compte que les filles de Paloma Cuevas veuran aquestes imatges quan surti aquesta revista a la venda.

Paloma Cuevas s'assabenta de la situació sentimental actual del seu exmarit

Paloma Cuevas es pensava que Enrique Ponce i la seva parella estava passant per una forta crisi. I és que diversos mitjans de comunicació han donat per bona aquesta informació, malgrat que finalment això no és cert.

Aquests rumors van començar a sorgir quan la parella es va distanciar pels diferents compromisos laborals. Aquesta separació va fer saltar totes les alarmes sobre una possible ruptura.

I, malgrat que sempre han estat inseparables, la veritat és que en els darrers dies els hem vist agafar camins separats. Farts d'escoltar tantes mentides als mitjans de comunicació, l'exmarit de Paloma Cuevas i Ana Soria han decidit sortir públicament a desmentir aquesta informació.

Fotomuntatge d'Ana Soria i Enrique Ponce
Ana Soria i Enrique Ponce neguen tots els rumors sobre la seva relació | Catalunya Diari

Durant una de les emissions de Sálvame, l'estudiant de Dret va voler deixar clar que «és tot mentida com sempre». A més, va aprofitar per fer una petició a tots els mitjans de comunicació espanyols.

«No podem viure així tot el temps a cada cosa que inventen de nosaltres. Haver d'aguantar sempre totes aquestes mentides ja cansa. Nosaltres estem bé, estem junts, estem feliços. Volem tranquil·litat».

▶️ La confesión más sincera de Manuel Carrasco

Per la seva banda, Enrique Ponce es va mostrar molt més molest que la seva xicota. «Estem farts. No fem ni una entrevista ni sortim enlloc. Volem estar tranquils»,

«No podem estar desmentint cada dos segons el mateix. Volem que, com menys es parli de nosaltres, millor. Ja molesta. Què fem perquè ens deixin tranquils?», va afegir molt molest l'exparella de Paloma Cuevas.