Primer pla de Ramón García.

Les filles de Ramón García, preocupades en saber que algú s'ha emportat la seva mare

Ramón García ha estat testimoni de l'estiu d'ensomni que està tenint la seva exdona al costat del seu nou xicot

No hi ha dubte que Ramón García és un dels tants presentadors que no cauen en l'oblit. En efecte, el basc compta amb una llarga trajectòria professional i té un art per estar davant de les càmeres.

Sens dubte, sempre serà especialment recordat per les seves retransmissions de Las Campanadas a TVE al costat d'Ana Obregón , així com per  programes de televisió com ¿Qué apostamos?

Ramón García i Patricia Cerezo
La parella es va separar inesperadament l'any passat | EUROPA PRESS

Des de 2016, està col·laborant per a En compañía , espai de Castilla-La-Mancha televisión. Aquest format, entre altres tasques, es dedica a trucar via telefònica a espectadors per regalar-los un pernil si responen correctament a les qüestions plantejades.

Tot i això, malgrat que en l'àmbit laboral tot va perfectament, de la seva vida personal no es pot dir el mateix. I és que Ramón García se separava de la seva parella 'de tota la vida', Patricia Cerezo, el 2021 després de dues dècades junts. Amb dues filles en comú, Natalia i Verónica, el matrimoni decidia posar fi a la seva història d'amor.

A més, l'exdona del presentador també decidia refer la seva vida al costat de Kiko Gámez, cosa que va suposar un cop dur per al basc. Ara, Cerezo ha presumit de les vacances inoblidables que està passant al costat del noi.

Patricia Cerezo sap quin és el punt dèbil de Ramón García

Tot sembla indicar que l'exdona de Ramón García sembla una nova persona. Des que va oficialitzar la seva separació amb el presentador després de més de 24 anys casats, la periodista no ha dubtat a mostrar constantment detalls de la seva vida privada a les xarxes socials.

Així mateix, al seu perfil d'Instagram també es podia veure que no havia tancat les portes a l'amor perquè va començar de manera totalment inesperada una relació sentimental amb Kiko Gámez. I és que l'enginyer de telecomunicacions i alt executiu a Telefónica ha aconseguit guanyar-se el cor de Patricia Cerezo.

Patricia Cerezo parlant amb un periodista.
L'exdona del treballador està molt il·lusionada amb el seu nou xicot | Europa Press

«Kiko és la meva il·lusió. Són les sorpreses que et dona la vida», deia la periodista quan va saltar la notícia que novament estava enamorada. «Quan comences una nova etapa, al principi ni t'ho planteges».

«Ni tan sols et ve de gust, perquè primer has d'aprendre a viure sola i a gaudir també d'aquesta independència i soledat», explicava.

Ara, la parella està gaudint de l'estiu perquè han passat uns dies de descans a Tailàndia. Lluny de seguir els passos de la resta de celebritats que han optat per passar aquesta temporada a la costa d'Espanya, Cerezo i la seva nova il·lusió s'han estimat més allunyar-se del país.

Per descomptat, com no podia ser altrament, l'exdona de Ramón García ha documentat tot el seu viatge a les xarxes socials. Des de posats davant de llocs emblemàtics del país fins a imatges gaudint de les platges cristal·lines, aquests són el tipus d'instantànies que es poden veure al perfil de Cerezo.

A més, en algunes també hi apareix el mateix Kiko Gámez. D'aquesta manera, la periodista s'ha animat a ensenyar més públicament la seva nova parella. Primer, els enamorats van optar  per visitar Bangkok. Posteriorment, a la seva llista no han pogut faltar els famosos Phuket o Chiang Mai, situats al nord de Tailàndia. En definitiva, no hi ha dubte que tots dos estan passant un estiu inoblidable, aliens a la presència de les càmeres i dels mitjans.

Ramón García es refugia a la feina

Per la seva banda, Ramón García segueix al peu del canó amb el seu programa En compañía. I és que el presentador justament ha rebut una bona notícia. El més segur és que això li hagi fet oblidar que la seva exdona està tenint un estiu d'ensomni al costat del seu nou xicot.

Així mateix, el basc comunicava a Instagram el cop de sort que havia tingut fa una setmana. «Bon dia! Moltíssimes gràcies pel seguiment i per la fidelitat que estem tenint @encompaniacmm», començava escrivint.

«Divendres vam ser líders totals de totes les autonòmiques, superant fins i tot nacionals. I ahir vam tenir una gran audiència que fa que l'esforç de l'equip, que continua treballant durant l'estiu, es vegi recompensat. Gràcies de cor», tancava.