José Antonio Avilés plorant

José Antonio Avilés, amb risc de ser acomiadat pel nou engany de Telecinco

José Antonio Avilés ha tornat a mentir l'audiència

José Antonio Avilés té una carrera com a col·laborador de Telecinco marcada per la seva vehemència i també per les seves mentides. Sí, perquè ha enganyat l'audiència sobre la seva formació acadèmica i els seus deutes, entre moltes altres coses.

I ara ho ha tornat a fer, de manera que el seu acomiadament podria ser imminent. Ara, s'ha inventat una exclusiva sobre Isabel Pantoja, que hauria estat la bomba de l'estiu. Però la seva farsa ha quedat descoberta, cosa que ha provocat l'enuig dels seus companys de Sálvame i, per descomptat, del públic.

La mentida de José Antonio Avilés

L'excol·laborador de Viva la vida es va fer protagonista de Telecinco fa uns dies portant la que considerava una gran primícia. En concret, va mostrar una fotografia en què semblava que Isabel Pantoja havia deixat el seu 'retir' a Cantora per gaudir de la platja amb unes amigues. Exactament estava asseguda a un bar de la platja.

Com és lògic, la imatge va aconseguir un enorme enrenou i ell va presumir-ne donant explicacions. Així, va exposar que havia estat presa a Conil de la Frontera i que era l'inici d'un camí per a la 'tonadillera'. Va dir: «Ens hem d'anar acostumant a veure-la així perquè comença una nova etapa per a ella».

José Antonio Avilés és descobert

El cordovès estava encantat amb la repercussió que havia aconseguit a través de l'esmentada 'bomba informativa'. Però aquesta l'ha acabat esclatant a la cara, després de sortir a la llum que és falsa. I l'encarregat de treure la veritat a la llum ha estat José Antonio León.

El reporter de Sálvame ha pres la paraula a l'últim programa per deixar en evidència Avilés. Així, deia el següent: «Està mentint, la foto d'Isabel Pantoja i de la seva amiga a la platja és falsa. No és que sigui un muntatge, és que no és la cantant i l'amiga no n'és cap confident».

Les protagonistes d'aquesta imatge estan al·lucinant i estan molt enfadades. «Són la mare i la tieta d'una amiga d'una amiga meva», confirmava León.

Encara més, ha revelat fins i tot que va ser la seva pròpia dona qui el va alertar que la de la instantània no era la 'tonadillera', doncs li va indicar que tenia, entre altres coses, uns braços més gruixuts que els de l'artista.

Després, s'ha aconseguit parlar amb la familiar de les dones que apareixen a la imatge. I de manera clara va manifestar: «A la fotografia que hi ha circulant pels mitjans surten la meva mare i la meva tia». A aquesta última és la que confonen amb Isabel.

Respecte a això deia: «Això què és? Qui s'ha inventat aquesta història? La meva tia no sortirà perquè és una persona anònima i diu que no té res a veure amb el tema. Mentre abans s'aclareixi millor».

El jove col·laborador no va voler donar la raó i continuava mantenint la veracitat de la seva exclusiva. Per això, va decidir intervenir per afirmar: «La persona que a mi em passa la fotografia i amb qui jo parlo està gravada amb la seva autorització del contracte verbal que es fa. Si voleu jo ho poso a disposició del programa».

Primer pla José Antonio Avilés
José Antonio Avilés ha tornat a quedar de mentider després de la seva última informació falsa | GTRES

«Fins i tot us ensenyaré les converses que vam mantenir per Instagram», assegurava.

José Antonio, a un pas de l'acomiadament

Davant d'això, l'andalús ha tornat a quedar en dubte amb aquesta mentida i s'ha intentat justificar dient que si la foto és falsa l'han enganyat. La seva postura i la seva 'recaiguda' en trampes han fet molestar tot Sálvame.

I, en especial, a María Patiño que ha 'esclatat' contra ell perquè el seu programa Socialité va ser qui va donar cabuda a la seva suposada exclusiva. Així doncs, visiblement enfadada i, en moments entre llàgrimes, afirmava: «Vull demanar perdó als espectadors. Jo no ric i a mi això no em fa gens de gràcia».

Dirigint-se a Avilés va dir: «Això no és que una persona et passi una informació equivocada. Jo sé com treballes i construeixes falses proves. A tu no te la colen».

L'al·ludit va voler parlar, però ella el va silenciar cridant: «Callaràs ara mateix perquè parlaré jo. És un tema prou seriós. Hi ha gent que treballa de dilluns a divendres de 8:00 a 20:00 perquè vingui aquest pocavergonya a jugar, així que el treus de la pantalla».

«Els demano perdó i disculpes per la nostra manca de professionalitat. Jo dubto d'aquest senyor des de fa temps i el tinc bloquejat, sé la manera com construeix proves falses i sé com arriba a la gent. Tot i donar-li oportunitats, segueix jugant amb la il·lusió d'un equip i això no em dona la gana», deia ben ferma.

María Patiño molt seriosa
José Antonio Avilés ha estat atacat amb duresa per María Patiño | Telecinco

A això hi va afegir: «Amb mi sí, però amb els altres no. En aquest equip hi ha gent que treballa de valent perquè vingui un senyor a riure. Els demano disculpes».

«Entenc que això pot ser graciós, però ofèn la gent a qui jo respecto. Jo tinc una directora a Socialité que treballa moltes hores, que va començar de reportera i que estava il·lusionada perquè creia que tenia un bon tema. I quan t'aixeques aquest matí i et trobes això, et fan venir ganes de plorar perquè a mi me l'han colat, però no m'invento proves», afirmava Patiño.

«Ni suma testimonis que no existeixen. Ho sento moltíssim, de debò, i ho dic en nom de tot l'equip», finalitzava ben enfadada.