Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores descobreix la veritat sobre les addiccions que preocupen la seva mare

Rociíto ha parlat obertament sobre els problemes del seu germà

Rociíto ha trencat el silenci sobre un dels temes més delicats que s'havia negat a tractar fins ara. La filla de La más grande per fi s'ha animat a parlar sobre el seu germà, José Fernando, i la complicada situació que passa.

Això sí, deixava clar que li guarda un gran afecte i considera que és innocent de tot el que ha passat a la família. De fet, el veu com una víctima més i lamenta que hagi patit tant per culpa del seu entorn.

En l'última temporada de la docusèrie En el nombre de Rocío, Carrasco esmenta el greu accident que gairebé li costa la vida a Ortega Cano i deixa sense pare els seus germans. Un duríssim moment en què va voler estar al seu costat i que, tal com assegura, sempre va témer que pogués arribar a passar.

«Fixa't que jo sempre vaig saber o sempre tenia el pressentiment que, malauradament, una cosa així passaria, acabaria passant. Jo estava treballant a Canal Sur, estava fent un programa que s'anomenava Nacidas para cantar», confessa la dona de Fidel Albiac.

«Me'n recordo que, estava gravant el programa, i em diuen: "Ortega ha tingut un accident de trànsit, està molt malament, no se sap què passarà amb ell"», recorda sobre el moment en què rebia la notícia.

A més, Rociíto assenyala la gran responsabilitat que li hauria d'haver afrontat en cas que el torero hagués perdut la vida. «Jo els cuidaria si li passava alguna cosa a Ortega, era el que havia promès a la meva mare», remarca.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i José Fernando Ortega
Rocío Carrasco recorda el seu germà José Fernando amb afecte. | Catalunya Diari

Així, també destaca algun conflicte petit que va sorgir amb José Fernando per culpa de l'herència de la seva mare en complir la majoria d'edat. Sembla que el jove no entenia per què no podia tenir accés a allò que li corresponia per dret.

Rociíto recorda entre llàgrimes el seu germà José Fernando

«José Fernando no tenia coneixement total dels números que tenia l'herència de la seva mare. Un dia, ell em truca per telèfon i em diu: "Germana, puc anar a casa teva? Vull parlar amb tu". Em diu que necessita que li doni tots els papers de l'herència de la meva mare», assegura Carrasco.

Després de parlar amb ell, Rocío recorda que el jove abandonava la casa completament furiós, després que li digués que li corresponia al pare respondre-li a aquelles preguntes. «Li dic: "Mira, vida meva, això no em correspon a mi, no soc ningú per donar-te una documentació que és meva, això li correspondria al teu pare"», explica Rociíto.

«En aquell moment el seu cap estava bullint i en adonar-se que soc l'última opció que li queda, es va enfadar i es va posar a malparlar». Després d'allò, i després d'un temps allunyats, la filla de La más grande deixava de tenir contacte amb els seus germans.

La família Ortega Jurado
L'arribada de Gloria Camila i José Fernando va omplir d'alegria la família | GTRES

«A mi m'ocorre allò al juliol. Rebo una trucada de José Ortega Cano, una trucada d'auxili. Gloria era una adolescent en aquell moment que estava tenint una adolescència difícil, més que la de qualsevol altra en circumstàncies normals. Ella portava una motxilla al darrere».

Pel que sembla, al torero no li va fer gens de gràcia que Carrasco aconsellés el seu germà i li retreia que no era la seva mare ni ningú per dir-li aquestes coses. Un conflicte que la portava a voler tallar qualsevol vincle amb ells, malgrat el gran afecte que els pogués tenir.

Tot i això, l'ex d'Antonio David assegura que sempre ha estat al corrent de les seves vides. «És un nen que no s'ha ficat mai en res de ningú, que no ha fet mal a ningú, només a ell mateix», diu sobre José Fernando.

Mentre que, de Gloria, en guarda un bon record de quan era petita i estaven molt unides. «A la Gloria que jo recordo és aquella Gloria que era desperta, graciosa, llesta i molt intel·ligent, afalagadora… Era una nena que es quedava amb la gent».

És evident que lamenta molt la situació en què ha acabat el seu germà, que continua internat en un centre psiquiàtric per superar les seves addiccions. «És un xic molt noble, amb un gran cor. Ha comès errors, però és el de millors sentiments. S'ha autodestruït», comenta.