Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de María Verdoy

María Verdoy, espantada en descobrir que han publicat una foto delicada del marit

Verdoy paga car el preu de la fama i el seu marit ja ho ha patit

María Verdoy està passant per una reeixida etapa a la televisió que no s'hauria imaginat fins fa uns mesos. És una professional solvent que ha guanyat protagonisme amb el pas dels mesos, i és una cosa que l'omple de felicitat.

Tots la vam conèixer gràcies al fet que Viva la vida li va donar l'oportunitat de ser, d'una manera o altra, copresentadora de l'espai que fins fa un mes conduïa Emma García. La veritat és que Verdoy va guanyar una gran popularitat en tots aquests anys que ha estat donant pas als diferents vídeos que s'emetien al programa.

Captura de María Verdoy a 'Viva la vida'.
María Verdoy és una presentadora exitosa | Mediaset

Així, després del tancament de Viva la vida , els caps de Telecinco van pensar que havien de reubicar la bona de María Verdoy. I li van donar les regnes de Ya es mediodía durant la seva versió estiuenca amb Miquel Valls.

María Verdoy, impactada després de fer-se pública una delicada foto del seu marit

I és que després de l'arribada al lloc de presentador de Joaquín Prat, el mes d'agost deixava dues vacants disponibles perquè Prat gaudís de les vacances merescudes. Així, María Verdoy fa diverses setmanes que està al capdavant del programa matinal de Telecinco i està feliç per les crítiques rebudes als primers passos com a presentadora titular d'un programa de televisió.

A més, aquesta nova etapa professional de María el deixa descansar els caps de setmana i últimament l'hem vist viatjar de forma assídua. I és que ella ha aprofitat de la millor manera els dies que té lliures cada cap de setmana per anar-se'n a Eivissa i a Formentera.

María Verdoy
María Verdoy a la platja amb el seu marit Vicente Tronchoni, que també treballa a la televisió | AGENCIA

Així doncs, María Verdoy se n'ha anat fins a les illes Pitiüses en companyia dels seus millors amics i del seu marit, Vicente Tronchoni. Com no podia ser altrament, Verdoy ha presumit de biquini i de marit a les platges d'aquestes illes i ha desconnectat de tot amb la millor companyia.

María Verdoy sap què costa el preu de la fama

Allà hem vist la presentadora i el seu marit relaxats i feliços gaudint de les bondats de les paradisíaques illes mediterrànies.

María Verdoy
María Verdoy gaudint del seu temps lliure a la platja fa uns dies a l'illa de Formentera | AGENCIAS

La parella va ser fotografiada per diversos reporters d'agències i a les fotos que s'han publicat hem vist María amb la seva figura impactant. La televisiva ha lluït un biquini marró que realça el color bru de la seva pell.

La realitat és que la jove llueix un cos impressionant. A més, encara que no li agradi gaire, ha vist com aquestes fotos amb el seu marit han sortit a la llum les últimes hores.

La substituta de Joaquín Prat gaudeix de l'estiu amb el seu marit

Tots dos són valencians i es van conèixer per una amiga en comú. Després de diversos anys es van trobar novament i va sorgir aquesta espurna que va acabar en una relació consolidada.

A partir d'aquí, l'amor que tots dos van sentir l'un per l'altre va acabar en casament. I ara gaudeixen feliços d'unes vacances que s'han merescut després d'un any molt intens a la televisió.

Cal assenyalar que Vicente Tronchoni treballa també al mitjà televisiu. És director de programes a Telemadrid i segons María, tots dos fa temps que volen ser pares.

Per això no seria estrany que la presentadora de Telecinco faci el pas per ser mare. Potser  aviat ens sorprendran amb un embaràs que els dos membres de la parella desitgen per confirmar del tot el seu amor.