Primer pla d'Ortega Cano amb ulleres de sol i mig somrient

Ortega Cano ensenya als seus fills el contracte que els pot arruïnar d'aquí poc

José Ortega Cano, preocupat pels seus estalvis

José Ortega Cano continua al punt de mira dels mitjans de comunicació. Els rumors sobre una possible ruptura del matrimoni format pel torero i Ana María Aldón agafen cada cop més força. Fa uns quants mesos que estan distanciats i tot fa indicar que aquesta crisi acabarà per separar-los de manera definitiva.

Sorprèn molt que cap de les dues parts es decideixi a fer el pas i confirmi la notícia. Però darrere d'aquesta postura s'hi amagaria un motiu de pes. Hi hauria un contracte matrimonial que deixaria en evidència moltes de les mentides que s'han dit durant tots aquests anys, segons Avilés.

José Ortega Cano i la seva dona s'haurien casat en separació de béns, com recull aquest document. Aquestes capitulacions es van signar quan van contraure matrimoni el setembre del 2018. Tot i això, no es van arribar a registrar fins al 21 de gener de l'any passat.

Aquesta data escollida no va ser per casualitat. Va ser just un mes després que la dona de José Ortega Cano s'estrenés a la televisió. Per tant, fins que no es produeix el registre, el règim que s'aplica en cas de divorci és el règim de guanys.

Es tracta del règim per defecte en cas que no es digui el contrari. Per aquest fet, la gran beneficiada seria la dona de José Ortega Cano. A l'acord assolit per la parella també s'inclouen una sèrie de clàusules que cal tenir en compte.

José Ortega Cano
José Ortega Cano ha passat les vacances sense la seva dona. | GTRES
 

Es contemplen una sèrie de condicions per explicar com seria la ruptura en cas que José Ortega Cano i Aldón decidissin posar fi al matrimoni. En cas d'optar per la separació, si un decideix fer-ho públic, l'altra part ho ha de respectar.

En cas de confirmar-se la separació, el que ho expliqués de forma pública hauria d'indemnitzar la part contrària amb una xifra important. Aquesta clàusula explicaria el comportament de la dissenyadora. Evita fer el pas per no haver de desemborsar tants diners.

José Ortega Cano, per la seva banda, intenta fer veure que tot va prou bé. Tot i que sap que això no és cert, ja que la seva dona s'encarrega de confirmar la crisi en totes les seves intervencions televisives. Ell evita pronunciar-se pel que fa a aquest tema quan s'interessen per l'estat de la parella.

L'entorn del torero té la sensació que la modista vol fer públic que és una dona lliure, sense lligams. Li agradaria confirmar d'una vegada per totes que se separen, però hi ha una cosa que li ho impedeix. Damunt la taula ja tindria alguna oferta molt important en l'àmbit econòmic per avançar la ruptura, però de moment no li compensa.

Foto d'Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María.
Ana María Aldón ja ha confirmat que no li complicarà les coses a Ortega Cano pel bé del seu fill. | Europa Press
 

Hauria d'assumir una penalització molt elevada per parlar sobre el seu divorci i no val la pena fer-ho. La intenció de José Ortega Cano i Ana María Aldón és que el nen que tenen en comú no pateixi.

José Ortega Cano no va perdre el temps

José Ortega Cano vol tenir-ho tot ben lligat abans que es produeixi la possible dissolució del matrimoni. Durant les últimes setmanes es va especular que hagués posat casa seva a nom de Gloria Camila, a més de fer diverses visites al notari. Tot això va fer saltar les alarmes.

La seva encara dona continua parlant de la relació amb total sinceritat: «No maquillaré les coses. És cert que estem vivint això i ho fem de la millor manera possible», assenyalava. Aclaria que en tot moment pensaria en el benestar del seu fill.

Ella no s'amaga i parla amb molta claredat. No obstant això, sembla que oculta alguna cosa. Sap moltes coses, però opta per no aprofundir en el tema.

Ortega Cano semblava disposat a lluitar per Ana María Aldón. Continua estimant la seva dona, però entre ells ja no hi ha contacte des de fa més d'un mes.