Fotomuntatge de Rocío, Antonio David i David Flores

Els fills d'Antonio David Flores esperen el pitjor després de l'anunci

Antonio David Flores no sap com explicar-ho

Antonio David Flores no s'esperava que la seva felicitat s'acabés tan ràpidament. Tot i la seguretat que ha mostrat l'exguàrdia civil durant tot aquest temps, els seus dos fills temen que els plans del seu pare no surtin com ell els tenia previstos.

Aquest dijous, 26 de maig, per fi, s'ha celebrat el judici que la família tant estava esperant. I és que, després del retorn televisiu de Rociíto, les coses a casa dels Flores es van començar a complicar.

Rocío i David Flores abraçats
Els fills d'Antonio David Flores esperen el pitjor | GTRES

El seu testimoni va ser suficient perquè Antonio David Flores fos considerat persona non grata dins de Telecinco. Tant és així que, des de llavors, ell i la seva filla han hagut de lluitar contra alguna de les cares més conegudes de la cadena.

Ara, i després de mesos denunciant públicament les paraules que va pronunciar María Patiño a Socialité, la periodista ha hagut d'anar davant la Justícia per declarar per la querella que va interposar contra ella Antonio David Flores per «un delicte d'injúries, calúmnies i obstrucció a la justícia».

I, malgrat que semblava que la balança s'havia inclinat a favor del pare de Rocío Flores, les últimes paraules de la periodista han deixat clar que encara no hi ha res escrit.

Els fills d'Antonio David Flores no canten victòria

Antonio David Flores no pot creure el que ha passat en el judici contra María Patiño. I és que, malgrat que es pensava que aconseguiria la victòria, pot ser que els seus plans s'hagin esfumat.

Després de la vista, que ha tingut lloc als Jutjats de Plaza Castilla (Madrid), l'exguàrdia civil ha pogut llegir un desafiant missatge amb què la presentadora de Socialité ha deixat clar que encara no hi ha res decidit.

Tot i la gran seguretat que ha mostrat Antonio David Flores al seu canal de YouTube durant tot aquest temps, tot apunta que la querella que va interposar contra la periodista ha fet un gir inesperat.

Primer pla de María Patiño
María Patiño no pot estar més contenta | Europa Press

A través de les xarxes socials, María Patiño ha volgut compartir quines han estat les primeres sensacions després de testificar davant del jutge. Sense donar cap mena d'explicació, la gallega va decidir acudir al seu perfil de Twitter per informar tots els seus seguidors que el judici havia sortit tal com s'esperava.

«Satisfacció! I ara, a continuar treballant», va assegurar a través d'una piulada la rival pública d'Antonio David Flores, minuts després d'abandonar els jutjats.

I, malgrat que encara no s'ha filtrat cap detall sobre la seva declaració, tot apunta que la presentadora de Mediaset España està més que contenta amb el que ha passat a la seu judicial.

Antonio David Flores explica els seus motius

Antonio David Flores no estava disposat que es continuï menyspreant el seu nom públicament, per això va utilitzar el seu canal de YouTube per explicar tot el que havia passat arran de la sortida de Mediaset España.

El mes de novembre passat, la ciutat de Màlaga va aparèixer inundada de cartells en què es titllava l'exguàrdia civil de «maltractador». Després d'aquest acte vandàlic, Rocío Flores i el seu pare van decidir denunciar aquest acte; fet que María Patiño no es va acabar de creure.

Antonio David Flores amb posat seriós
Antonio David Flores ataca la seva rival | YouTube

Durant una de les emissions de Socialité, la periodista va assegurar que havia estat el mateix Antonio David Flores el que havia enganxat aquests cartells pels voltants del seu domicili.

Després d'escoltar aquestes paraules, l'exmarit de Carrasco va decidir a acudir al seu canal de YouTube, on va informar que prendre mesures legals contra Patiño. «Haurà d'aparèixer el 26 de maig per respondre les preguntes del jutge».

«Estic esperant que ensenyis aquella documentació que vas dir que mostraries a l'audiència sobre l'enganxada de cartells. Aquell vídeo en què se suposa que se'm veu enganxant-los. Aquella acusació que havia utilitzat la meva pròpia filla perquè posés una denúncia falsa en nom meu».