Fotomuntatge de Rocío, Antonio David i David Flores

Els fills d'Antonio David, en xoc després del revés que s'ha emportat la seva mare

L'emissió de la docusèrie de Rocío Carrasco penja d'un fil

Rocío Carrasco està a punt d'estrenar la segona part de la seva docusèrie, cosa que la té molt il·lusionada.

Tot i això, s'ha emportat un duríssim cop a l'últim moment, i és que Paolo Vasile ha decidit desterrar-la de la graella televisiva.

Així, els primers episodis s'emetran a la web Mitele Plus, encara que també s'espera que després tinguin el seu lloc a Telecinco.

Imatge de Rocío Carrasco a 'Sálvame'.
Rocío Carrasco torna a Telecinco, però no com ella esperava   | TELECINCO

Les reaccions i el posterior escàndol sorgits després de la primera part del documental haurien fet que els alts directius vagin amb molt de compte.

I encara més tenint en compte la delicada situació en què es troba la cadena, amb les xifres d'audiència per terra.

Just per això, no volen arriscar-se a una nova demanda, i ja des d'un primer moment haurien analitzat amb molt de compte tot el contingut que es farà públic.

Rocío Flores, David Flores Carrasco i el tiet de Rociíto
Rocío Flores amb el seu germà David i José Antonio Rodríguez, oncle de Rocío Carrasco | Catalunya Diari

Cosa que explicaria també el retard dels enregistraments, i és que després del boom experimentat durant el març passat, Rociíto prometia que tindríem la segona part a la tardor.

Tot i això, no ha estat fins ara quan el programa per fi està a punt de veure la llum, més d'un any després que l'huracà Carrasco arribés a Mediaset.

A més, tampoc serà de la manera que tots esperàvem, ja que ni tan sols s'estrenarà amb magnificència a la cadena, sinó a la plataforma de pagament.

Del que no hi ha dubte és que els espectadors no van rebre gaire bé aquesta 'sobredosi de Rociíto'.

L'emissió de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' es convertia en tot un espectacle televisat, per no parlar de les consegüents repercussions.

Rocío i David Flores es preparen per a un nou revés

El contingut es dividia ni més ni menys que en tretze entregues, juntament amb els posteriors programes especials, entrevistes o fins i tot la recreació de 'Montealto', la casa de Rocío Jurado.

Tot això hauria provocat que gran part de l'audiència hagi sentit una mena de rebuig cap a tot allò relacionat amb Rociíto.

Per no parlar de les conseqüències que han experimentat cares molt conegudes com Carlota Corredera, que sempre ha estat molt implicada en l'assumpte.

Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez
David Flores Carrasco i la seva germana fa anys que no tenen contacte amb la seva mare | Mediaset

La presentadora donava la cara per la seva fidel amiga Rocío en tot moment, encara que això li acabava passant factura.

Això, sense comptar que un altre dels seus grans aliats, David Valldeperas, també ha estat a la corda fluixa i fins i tot van arribar a acomiadar-lo, i 'Sálvame' penja d'un fil.

Els problemes no deixen de créixer per a la cadena de Fuencarral, ja que els alts càrrecs també estan immersos en una complicada investigació judicial anomenada 'Operación Deluxe', acusats de delictes d'espionatge contra diversos personatges del cor.

Imatge de Rocío Carrasco enfadada a plató.
Rocío Carrasco vol revelar la veritat de la seva família   | Mediaset

A més, ja van perdre una demanda contra Antonio David Flores per acomiadament improcedent i ara s'enfronten a la seva filla, Rocío Flores, per fer pública la sentència judicial quan encara era una menor.

De moment, sembla que des de Telecinco van temptejant el terreny a l'hora de prendre les properes decisions. Sobretot, per no tornar a cometre un error que acabi d'enfonsar-los.

Així, s'aferren al salvavides que suposa la seva plataforma de pagament per comprovar la rebuda que tindria aquesta segona part de la docusèrie.

Rocío Carrasco parlant amb el seu oncle
Rocío Carrasco va viure una tensa conversa amb el seu oncle | Telecinco

Una cosa que els podria ajudar a aixecar les desastroses xifres d'audiència, i és que ni tan sols 'Supervivientes', el format estrella de la cadena, ha obtingut els resultats esperats.

Paolo Vasile ja s'ha tret l'as que s'havia guardat sota la màniga, cosa que desembocarà en una «reestructuració radical» de la graella de Telecinco.

Així, programes com 'Viva la vida' o 'Ya son las ocho' desapareixeran del tot de les nostres pantalles.