Fotomuntatge amb les cares de Bertín Osborne i Fabiola Martínez

Els fills de Bertín Osborne ja saben que Fabiola Martínez busca l'amor

Fabiola Martínez està disposada a refer la seva vida

Fabiola Martínez ha reaparegut amb un nou missatge per al seu ex, Bertín Osborne. La veneçolana a poc a poc continua refent la seva vida després d'anunciar el divorci. Una separació que ha resultat ser molt amistosa.

Així, reconeixia que té ganes de fer moltes coses, com ara recuperar-ne les arrels i la llibertat.

«Realment no sabia on volia ser. M'estic dedicant temps a parar atenció, perquè hi ha vegades que la ment et juga males passades», confessava amb sinceritat als mitjans.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez presentant la iniciativa +Family
Bertín Osborne i Fabiola Martínez van estar junts durant 18 anys   | GTRES

«Ara vull fer moltes coses, com ara treballar, perquè això et dona una certa llibertat econòmica», puntualitzava.

Un aspecte que per a ella és molt important, ja que no vol dependre de ningú, ni de bon tros del seu ex.

«També vull fer amistats i recuperar les meves arrels, perquè fa poc que la meva àvia va morir i vull anar a Veneçuela aviat. Vull obrir-me al món i fer servir el temps per donar-me afecte», sostenia.

Imatge de Bertín Osborne amb el seu fill Kike
Bertín Osborne i el seu fill Kike | CEDIDA

«Ara de debò, crec que tot té un procés. Quan passes molt de temps amb una persona, amb la qual creus que passaràs la resta de la teva vida i no passa, necessites un temps per tornar a creure que és possible i per obrir-te a emocions», matisava.

«Una separació és un fracàs d'unes expectatives no complertes. Jo no vull forçar-me a estar amb algú i que sigui natural. Estaré encantada que aparegui algú, perquè no he agafat mania als homes», deixava clar respecte a la seva intenció de tornar a enamorar-se.

I, pel que sembla, ja els ha explicat als seus fills que pot refer la seva vida amb un altre home.

Fabiola Martínez somrient
Fabiola Martínez vol tornar a enamorar-se | Europa Press

«Ho parlo amb Carlos i hi ha vegades que es posa una mica gelós, ja té 13 anys... Suposo que el seu pare també en parlarà amb ell».

Pel que fa a Bertín, Fabiola opina que «ell també té dret a fer el que li doni la gana, però vaja, ni m'ho he plantejat».

Des d'un primer moment, la veneçolana es mostrava disposada a arribar a un bon acord amb el pare dels fills.

Fabiola Martínez deixa les coses clares a Bertín

«No li posaré mai problemes. El canvi és molt dur i tots dos hem fet molts esforços perquè es noti el mínim possible», explicava Fabiola respecte a les visites que Osborne faci als seus fills.

Queda clar que l'exmatrimoni ha complert la seva promesa de portar un divorci amistós, anteposant la família per damunt de tot.

De fet, no els costava arribar a un acord comú en què Fabiola es quedava amb la custòdia dels dos nens, mentre que Bertín s'encarrega de les seves despeses.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez.
Bertín Osborne i Fabiola Martínez van decidir separar-se fa un any   | GTRES

La model, per la seva banda, decidia renunciar a la pensió alimentària que volia proporcionar-li el cantant, volent guanyar els seus propis diners.

La parella posava fi a 18 anys de relació fa un any, quan anunciaven la seva separació inesperada.

«Necessitava sentir-me propietària de mi», admetia Martínez. «El que guanyo és per a mi. Si arribo, bé; si no, em buscaré la vida. Quan depens econòmicament d'una persona, et fa estar lligada», puntualitzava.

«Vull recuperar la meva independència, la meva autonomia, el meu desenvolupament personal i professional. Dependre'n no afavoria», sentenciava la veneçolana.

«Jo sé que ell és i será part de la meva vida familiar», tancava amb rotunditat.

«No hi ha un motiu concret, sinó problemes de convivència. No hi ha, ni hi ha hagut, terceres persones que ens hagin motivat a prendre aquesta decisió i sí la dificultat de conviure amb les nostres diferents personalitats. No hi ha terceres persones», deia Bertín sobre els motius de la separació.

El cantant arribava fins i tot a culpar-se d'haver arribat a aquest punt. «Confesso que sóc complicat en el dia a dia i assumeixo tota la responsabilitat en els motius que han donat lloc a aquesta decisió».

«La convivència era molt complicada, era el millor per a tots dos», matisava. I afegia que «feien vides on no estàvem junts tot el temps, vèiem que l'afecte era més fraternal, ¿per què continuar amb això?».