Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Nagore Robles amb els ulls plorosos.

Nagore Robles reapareix i explica el pitjor ensurt en molt de temps

La presentadora ho ha explicat mitjançant les xarxes socials

Nagore Robles és d'aquelles persones que acapara l'atenció del públic. Des que va concursar a 'Gran Hermano', reality que la va llançar a la fama, ha sabut fer-se un lloc entre els programes més importants de Telecinco. Tot i això, li ha passat el pitjor que li podia passar: ha acabat barrejant la vida personal amb la professional.

Arran de la ruptura amb Sandra Barneda, és el centre de totes les mirades, més que mai. I també ho és per tot el que explica a les xarxes socials. L'última publicació que ha fet no ha deixat ningú indiferent, i és que el que li ha passat és digne d'escriure-ho en un llibre…

Nagore Robles explica l'horror que ha viscut

Tot i que a vegades la fama l'aclapara, no hem d'oblidar que Nagore Robles és una persona normal i corrent. Com a tal, fora de càmeres fa vida normal, com ara anar a fer la compra.

Primer pla de Nagore Robles somrient mentre mira a càmera
Nagore Robles ha explicat el que li ha passat als seus seguidors | GTRES

Això és precisament el que estava fent quan li ha passat el pitjor. Ha estat en un supermercat, i en deixar el cotxe... Et fas una idea del que li ha passat?

No dona crèdit al que ha passat

Aquest cap de setmana, Nagore Robles va anar amb cotxe a un supermercat. Va deixar el vehicle al pàrquing i va entrar a l'establiment amb total normalitat. Fins aquí, tot perfecte. El problema va venir després, quan va tornar.

Es va trobar el cotxe obert de bat a bat, amb la porta del maleter oberta i amb els llums encesos. Com és evident, al maleter hi tenia objectes personals, però res de valor. «Però què em volen robar? Com no s'emportin els arnesos dels gossos...», explicava Nagore en un vídeo.

La col·laboradora, incrèdula davant del que veia, va agafar el telèfon i ho va explicar als seus seguidors. Per molta memòria que fes, no era capaç de recordar si, en sortir del cotxe, abans de fer la compra, havia tancat les portes.

«He sigut jo? He hagut de ser jo, és molt fort, m'ho he trobat així... Que fort, no entenc res», continuava dient. «A algú més li passen aquestes coses?», preguntava amb preocupació.

El mal moment de Nagore Robles

Un cop a casa, la presentadora es recuperava del que havia passat. Afortunadament, no va detectar cap robatori, així que la cosa només va quedar en un ensurt.

Un ensurt que se suma a la llarga llista que porta des que va trencar la relació amb Sandra Barneda. Fa uns mesos, la parella anunciava amb una fotografia a les xarxes socials que havien decidit agafar camins per separat.

«Prenem camins separats, però ens desitgem el millor l'una a l'altra. Si us plau, us demanem respecte per a totes dues en aquest moment», deia el comunicat.

S'enfonsa i ho publica

Lluny de portar en silenci aquesta ruptura, Nagore Robles tenia clar que els seus seguidors serien testimonis de tot. Fins i tot dels moments de baixada que viu de tant en tant. Un dia, per exemple, va publicar un vídeo en què se la veia destrossada.

Parlava de les ruptures amoroses i de com de difícil és superar-les. «Com puc suportar una ruptura? He llegit tants missatges semblants de gent que m'ho pregunta, que he decidit escriure això ara, que estic plorant a llàgrima viva i sento que he de ser honesta amb vosaltres», començava.

Nagore Robles plorant
Nagore Robles es va posar a plorar en directe | Telecinco

«Si algú creu que una ruptura no fa mal, no fa vertigen, no et fereix l'ànima, el cor, no et deixa un buit enorme, s'equivoca».

«Ara mateix, sentir dir que "s'obrirà una altra porta, vindrà alguna cosa bona" és una merda, perquè és una frase buida i perquè fa mal i és insuportable. La teoria està molt bé, però la pràctica és horrible, trista i molt difícil. Aquesta és la realitat que visc», acabava dient Nagore Robles.