Primer pla del porter Iker Casillas

Els fills d'Iker Casillas descobreixen que el seu pare s'acaba de fer més ric

Casillas obté importants beneficis amb una inversió

Iker Casillas sempre ha tingut fama de ser un bon inversor. De saber gastar bé els seus diners i no malbaratar. I així ha quedat comprovat amb una de les últimes operacions que ha realitzat.

El que va ser porter del Reial Madrid va decidir fa uns mesos posar a la venda una de les seves propietats. Es tracta d'un pis que havia comprat dos anys abans al passeig del Pintor Rosales de Madrid. Va aprofitar que era una ganga per aconseguir-ho per 1,5 milions d'euros.

En aquell moment s'havia especulat amb la possibilitat que Casillas ho hagués adquirit amb el propòsit de mudar-se allí. Era l'època en què el matrimoni amb Sara Carbonero ja estava en crisi. Tot apuntava que ho convertiria en el seu refugi de solter.

No obstant això, no era precisament el seu propòsit. Des que abandonés la pràctica del futbol ha intentat ser molt curós amb els seus estalvis. Asseguren que té molt de talent per invertir en el sector immobiliari. 

Va comprovar que aquest immoble al centre de la capital era una bona inversió i no s'ho va pensar dues vegades. Era un sisè pis a un edifici de set altures i catorze veïns. Un immoble que oferia moltes possibilitats i que presentava un preu força assequible per a ell.

Primer pla d'Iker Casillas de mig perfil
Iker Casillas és bo amb els negocis | GTRES

Hi havia diversos factors que convertien l'habitatge en una inversió segura. Disposava d'alçada, amb vista a la Casa de Camp, i a més tenia l'exclusivitat del veïnat. Res no podia sortir malament i així va ser.

Poc després d'adquirir-lo, l'exjugador de la selecció espanyola va decidir emprendre una reforma integral de l'immoble. Durant mesos una empresa de construcció es va ocupar de canviar la distribució i les seves habitacions.

▶️ Iker Casillas recibe el mensaje de cumpleaños más emotivo por parte de Sara Carbonero

Iker Casillas va aconseguir així convertir un pis molt clàssic i gairebé sense atractiu en una propietat molt cotitzada. Sabia que no li faltarien compradors quan el posés al mercat. Cal no oblidar que constava de 293 metres quadrats, amb diverses habitacions, banys, terrasses i dos patis.

Quan ja estava arreglat i aprofitant el boom immobiliari de finals de 2021 va ser quan el va posar a la venda. El preu era de 3 milions d'euros, el doble del que havia pagat. Una xifra només a l'abast d'unes poques butxaques.

Però com es podia esperar, hi va haver uns quants interessats. Molta gent va mostrar la seva intenció per aconseguir-lo, però no va ser fins al 18 de gener passat quan es va concretar l'operació davant de notari.

El nou propietari és Carlos Martínez Domínguez, un empresari alacantí. És expert en l'àmbit de la previsió de riscos laborals i es dedica sobretot a la formació.

Iker Casillas va obtenir un benefici d'un milió d'euros

Iker Casillas va aconseguir un benefici d'un milió d'euros amb la venda d'aquest pis a Madrid. Als 3 milions de venda caldria restar-li les despeses que implica qualsevol transacció d'aquest estil, a més de la reforma. Però no es tractaria de l'única inversió feta per Casillas.

Tal com recull El Español, també es va fer el mes d'agost passat amb uns terrenys urbanitzables a Pozuelo de Alarcón. Es trobaven a tot just cinc minuts de la casa on resideix en aquesta localitat madrilenya. En aquesta zona també hi viu la que fos la seva parella Sara Carbonero amb els seus fills.

Fotografia d'Iker Casillas amb Sara Carbonero.
Sara i Iker encara tenen bona relació | GTRES

Als terrenys confrontants ja han edificat habitatges unifamiliars. El més probable és que l'hagi adquirit amb intenció d'aixecar més cases en aquesta parcel·la de més de 2000 metres quadrats.

Iker Casillas sap moure's molt bé al sector immobiliari. Gairebé tan bé com a sota dels pals quan era un reconegut porter.