Kiko Rivera plorant

Kiko Rivera demana ajuda urgentment: el seu amic ha desaparegut

El DJ fa una crida per localitzar un amic que fa dies que no dona senyals de vida

Kiko Rivera ha aprofitat la influència que té a les xarxes socials per a fer una crida urgent. Fa temps que no sap on és un amic seu i ha compartit una foto d'ell a Instagram.

Es tracta de l'avi d'una bona amiga seva, que fa dies que no dona senyals de vida. La família, que està desesperada, ha demanat ajuda a Kiko per a fer la màxima difusió de la desaparició.

Kiko Rivera, consternat per la desaparició d'un amic seu

El fill d'Isabel Pantoja no començava la setmana gens bé, ja que havia rebut una notícia que l'omplia d'angoixa. Mariano Martínez, avi d'una de les seves millors amigues, ha desaparegut sense deixar rastre, i la família està molt preocupada per ell. L'home té una malaltia que encara agreuja més la situació.

Kiko fins i tot ha entrat en directe a 'Sálvame' per a demanar ajuda als espectadors. «La meva amiga i companya Shakira Martínez m'ha trucat per a dir-me que el seu avi, Mariano Martínez Cortés, de 59 anys i amb demència senil, fa quatre dies que està desaparegut», explicava.

«La família és a Elda, a Alacant. I estan desesperats», afegia, sumant-se al dolor de la família.

El fill d'Isabel Pantoja està molt consternat pel que ha passat i ha dit que els veïns d'Elda s'estaven organitzant per a trobar-lo. «La veritat és que és una desgràcia», deia totalment afectat.

«L'última vegada que se'l va veure va ser dilluns a les quatre de la tarda a prop de la plaça de Simón Bolívar», afegia. Kiko Rivera està fent tot el possible perquè els seus fans difonguin la foto de Mariano i així sigui més fàcil trobar-lo.

Muntatge d'un mòbil amb la story que ha publicat Kiko Rivera
Kiko Rivera ha compartit la foto de Mariano a Instagram perquè se'n faci difusió | Catalunya Diari

«Tant de bo tot acabi bé», afegia el DJ. Tal com ha explicat, l'avi de la seva amiga té demència senil i presenta dificultats per a caminar i parlar amb normalitat. «No sol articular gaires paraules, i quan ho fa, és xiuxiuejant, segons m'ha dit la família», explicava.

A més, el fill d'Isabel Pantoja també ha compartit una foto de Mariano amb la descripció de com és i els números de contacte de la família per si algú el veu.

Kiko Rivera viu una setmana molt dolenta després de contagiar-se de coronavirus

La crida desesperada de Kiko Rivera arriba dies després que donés positiu en coronavirus. Tenia algunes molèsties, així es va fer la prova i va confirmar les sospites: s'havia contagiat.

Per aquest motiu, va decidir quedar-se a casa aïllat mentre feia front als símptomes de la malaltia, que el van deixar gairebé anul·lat. «He començat el dia estupendament, positiu en covid. A més, amb tots els símptomes possibles», publicava a Instagram.

Kiko Rivera amb ulleres
Kiko Rivera ha hagut de fer front a la covid i a la desaparició de l'avi d'una amiga seva al mateix temps | Instagram

Des del sofà de casa seva, intentava mantenir-se actiu a les xarxes socials i comentava com estava passant la malaltia. «Tos, febre, mal de cap, cagarrines, pesadesa de cos... símptomes, no en vulguis més!», deia fent broma.

Ara, ja recuperat, Kiko torna a tenir forces per a donar un cop de mà a la família de Mariano i intentar localitzar-lo. L'organització SOS Desaparecidos també s'ha fet ressò de la desaparició publicant la foto del desaparegut a les xarxes socials.

Es tracta de Juan Mariano Martínez Cortés, de 59 anys. Va desaparèixer el 6 de juny a Elda, a la província d'Alacant. Fa 1,75 m d'alçada, té els cabells canosos, és prim, camina amb dificultat i pateix demència senil.

De moment, Kiko Rivera no ha avançat res sobre si han trobat Mariano, i l'angoixa creix dia a dia. El DJ espera que tot acabi bé.

▶️ Isabel Pantoja toma la decisión más importante de su vida para superar sus problemas