Shakira i Gerard Piqué.

Gerard Piqué i Shakira es reuneixen: ho pot canviar tot

Fonts properes asseguren que ben aviat es podria produir una reunió entre l'ara ja exparella

Gerard Piqué i Shakira anunciaven la setmana passada que trencaven la seva relació després de 12 anys junts i dos fills en comú. Ara, els constants rumors que podria haver-hi pel mig una presumpta infidelitat per part del català cobren cada vegada més força. I és que el futbolista blaugrana hauria estat el causant de la separació més mediàtica del país.

No obstant això, el cercle més pròxim a Gerard Piqué assegura que la relació s'hauria anat desgastant amb el temps, generant friccions i problemes entre la parella. Tanmateix, no neguen que la situació en què es troben ara mateix és delicada. Tots dos volen el millor pels seus fills, encara que això impliqui haver de tornar-se a veure les cares.

Shakira veient jugar Gerard Piqué
La situació entre l'exparella és complicada. | GTRES

Una reunió imminent

La pressió mediàtica dels últims dies comença a passar factura a l'exparella. La seva imatge comença a veure's afectada per la recent separació, sobretot la de l'esportista, acusat d'haver-li estat infidel a la colombiana amb una noia de 22 anys.

Fonts properes tant a Shakira com a Piqué asseguren que molt aviat es produirà una trobada entre tots dos. I és que haurien cregut convenient trobar-se per parlar d'assumptes econòmics i mobiliaris, a més de tot el que es refereix a la cura dels seus dos fills.

Imatge de Piqué.
Piqué hauria estat el causant de la separació. | Europa Press

Una reunió que de ben segur que els servirà per arribar a uns acords perquè la pressió mediàtica no perjudiqui els dos fills que tenen en comú. Després d'aquesta imminent trobada, fonts properes creuen que podria emetre's un comunicat conjunt, que permetrà que la tensió dels mitjans de comunicació es rebaixi considerablement.

El comunicat que llançava la cantant de Waka Waka no hauria acabat d'agradar a Piqué. La periodista Laura Fa ha afirmat que el culer estaria interessat en què s'emetés un altre comunicat que aclarís els motius de la separació. «Ell volia que el comunicat fos més extens. Ell volia aportar alguna cosa més, jo crec que els motius, perquè no s'especulés amb una tercera persona. I a mi em consta que una persona hauria estat el detonant».

Això evitaria un escàndol similar com el que la cantant protagonitzava amb una de les seves exparelles, Antonio de la Rúa, l'any 2011. El seu exassessor la va acabar demandant assegurant que havia contribuït al seu èxit com a artista i li reclamava 77 milions d'euros.