Primer pla d'Irene Montero

La imatge dels fills d'Irene Montero que causa impacte: «Multimilionaris»

Irene Montero, atacada sense pietat per mostrar així els seus fills

Irene Montero és una política estimada pels seus i odiada per la gent de dretes. Des que es va convertir en ministra d'Igualtat ha fet parlar molt.

La veritat és que Irene Montero ha estat en el focus de la polèmica moltes vegades per temes de caràcter feminista, però des que va prendre les regnes d'aquesta cartera tan sensible a tots els governs, sap que molts li tenen ganes. I després de l'àrdua polèmica de la Llei del 'només sí que és sí', es mira amb lupa tot el que fa.

Irene Montero rep dures crítiques per la seva darrera foto

L'última imatge que ha estat criticada de la ministra ha estat una en què apareix amb Pablo Iglesias i els seus tres fills. Es tracta, una vegada més, de posar el focus en un tema tan especial per a ella, com són els seus nens. Alguns diuen que vol desviar el focus d'una llei que ha fet que alguns condemnats per violació puguin sortir abans al carrer.

Pablo Iglesias i Irene Montero.
Pablo Iglesias i Irene Montero reben una allau de crítiques | CatalunyaDiari

El cas és que Irene Montero volia calmar una mica aquest ambient tan tèrbol i ha publicat un post a Instagram, però la jugada li ha sortit realment malament. La política de Podemos ha rebut multitud de missatges molt crítics amb ella, i no per la citada llei, sinó per la foto en si en qüestió.

«Vida de marquesos multimilionaris»

«Resulta injust que una tiparraca sense preparació, pel simple fet d'haver-se casat amb qui s'ha casat, sigui ni més ni menys que ministra».

«Una altra imatge tendra per emmascarar la crua realitat. Ningú t'estima on ets, dimiteix. Aquesta habitació té més metres quadrats que un pis complet de Vallecas» o «vida de marquesos multimilionaris», han estat diversos dels comentaris dirigits a Montero.

A més, Irene ha rebut alguns missatges masclistes per part d'alguns detractors. «Fas una foto cada vegada que el 'mascle alfa' torna a casa?». «Ha de justificar que després d'estar de marrada, el col·lega torna a casa per Nadal. Quina 'ministreta' més patètica, la veritat».

Montero s'abstrau de la polèmica al costat dels seus

No és la primera vegada que Irene Montero comparteix una foto tan familiar com la que va publicar diumenge passat a la companyia de Pablo i els seus tres fills. El cas és que a aquesta fotografia tan especial per a ella l'ha titulat «Diumenge». Al seu torn, ha afegit una emoticona de cors que reflecteix com són d'especials aquests moments per a ella enmig d'un clima polític gens positiu per als seus interessos.

Irene Montero
Irene Montero, criticada per com passa el diumenge amb la seva família | GTRES

Les crítiques cada cop són més grans a la seva tasca al Ministeri d'Igualtat. Tot i que els seus companys sempre donen suport a les seves decisions per defensar-se de Vox i PP, tots assumeixen que a Irene l'està afectant estar sempre a la picota.

Saben que necessita relaxar-se i dedicar-se als seus perquè la seva tasca política no acabi per absorbir-la de manera que perdi la perspectiva. I és que, a més a més de ministra d'Igualtat, és mare de tres fills. I acostuma a ser habitual que, quan venen moments difícils, Irene Montero s'abstrau de tot. Pensa que el més important a la vida són els seus tres petits i passar tant de temps amb ells a casa com li sigui possible.